Po tem, ko so Zlato lisico preselili v Kranjsko goro, se prestavlja še eno mednarodno tekmovanje. Gre za tekmovanje Little Fox Race Maribor. Kot so dejali, jim je žal za nastalo situacijo, čeprav nanjo niso imeli vpliva in so s podjetjem Marprom naredili vse kar je v njihovi moči za pripravo smučišč.

»Zaradi vremenskih razmer, ki smučiščem in smučarjem tudi drugod, ne samo pri nas, niso najbolj naklonjene, smo danes ob ponovnem pregledu smučarske proge na Snežnem stadionu, na katerem poteka tekmovanje za Little Fox Race Maribor, sprejeli odločitev, da zaradi varnosti otrok in kvalitetne izvedbe prireditve, ob trenutnih pogojih žal ne moremo izvesti letošnjega tekmovanja in ga tako odpovedujemo,« so sporočili.

Ob tem naprošajo vse, ki so se letos prijavili, ali želijo število tekmovalnih mest obdržati za prihodnje leto. Vsem bo namreč zagotovljeno enako število tekmovalnih mest. Tistim, ki se za to ne boste odločili, pa bo vrnjena že vplačana startnina. Pozivajo vse, da jih o odločitvi najkasneje v roku 10 dni obvestite na [email protected].