Pred nedeljsko prvenstveno tekmo z Gorico je spregovoril Darko Milanič: “Logično je, da zmagi prineseta drugačno razpoloženje in tudi način kako smo do tega prišli je obetajoč. Razpoloženje je definitivno boljše kot je bilo pred kratkim. Tako kot zmeraj smo pred tekmo favoriti. Zavedamo se, da bo v Gorici drugačna tekma kot v Kranju. Gorica je zelo dobra v branjenju, zapiranju. Mi pa bomo poskušali biti zelo natančni in uporni v naši ideji kako jih premagati.”

“Jasno je, kot sem že prejšnjo tekmo rekel, da morajo biti fanti bolj odločni v tem poskusu osvajanja treh točk. Odlično se bomo pripravili in odlično izpeljali to tekmo,” še poudarja trener vijoličastih Darko Milanič.

Nujna zmaga v Gorici

Mariborčani bodo že v soboto lahko z zanimanjem spremljali tekmo v Stožicah. Tam se bosta udarili moštvi Olimpije in Domžale “Odvisno od rezultata, ampak upajmo da bo najboljše. Mi se bomo skoncentrirali na našo tekmo, ker mi moramo sto odstotno zmagati, da se sploh lahko približamo Olimpiji in upajmo da bomo zadovoljni,” pa je povedal Martin Kramarič.

Mladi nogometaš je spregovoril tudi o Luki Zahoviču, ki je na treh tekmah dosegel kar šest golov. “To je nova svežina. Nanj se lahko zanesemo, da bo v določenih trenutkih rešil tekmo. To je dokazal že proti Celju in Triglavu. Veseli smo, da se je vrnil v staro formo,” je vesel Kramarič.