Iz NK Maribora sporočajo, da so od včeraj v prodaji karte za prvo gostovanje mariborskega kluba v Ligi prvakov: “Nova informacija za vse, ki boste del vijol’čnega potovanja po Ligi prvakov. Še vedno so v prodaji vstopnice za tekmo v Liverpoolu (cena 52,50 evrov), zdaj pa tudi za prvo gostovanje v skupini E.”

Od ponedeljka, 18. septembra, od 15. ure so v Vijol’čni Bajti na voljo vstopnice za tekmo v Sevilli (torek, 26. septembra, 20:45). V dveh različnih sektorjih, za 40 in 80 evrov. Priskrbeti si jih je treba vključno do nedelje, 24.septembra, še opozarjajo v NK Mariboru.

Čaka jih prvo gostovanje 

Mariborski nogometaši so sicer prvo tekmo v Ligi prvakov odigrali 13. septembra proti prvakom Rusije doma, ko so se izkazali in vknjižili eno točko. Zdaj jih čaka pot v  Sevillo, kjer bo tekma 26. septembra. 17. oktobra pa v goste v Maribor prihaja večkratni evropski prvak Liverpool. 1. novembra Mariborčani gostujejo na Anfieldu, 21. novembra pa v Moskvi. Zadnja tekma skupinskega dela Lige prvakov pa jih čaka decembra doma proti Sevilli.