Domen Prevc, Jernej Damjan, Tilen Bartol in Peter Prevc so bili prvi seriji tekme svetovnega pokala v smučarskih poletih v Vikersundu na drugem mestu. Zaostajali so le za Norvežani in kljub velikem spodrsljaju Domna Prevca v drugi seriji so ob odličnih poletih drugih treh skakalcev Slovenci obdržali drugo mesto.

V prvi seriji naši brez napak

Svoj nastop je kot prvi opravil Domen Prevc, ki je v prvi seriji poletel izjemnih 237,5 metrov. Drugi Slovenec Jernej Damjan je pristal pri 207,0 metrih, Tilen Bartol je poletel 203 metre. Zadnji Slovenec Peter Prevc je pristal pri 210,5 metrih, kar je pomenilo, da so Slovenci prvo serijo končali na drugem mestu. Zaostali so le za Norvežani, ki so tudi tokrat razred zase.

V drugi seriji pa se je Domnu Prevcu polet popolnoma ponesrečil, pristal je pri 132,0 metrih in Slovenija je padla na četrto mesto, a njegovo napako sta popravila Jernej Damjan (218 metrov) in Tilen Bartol (226 metrov) ter Slovenija je bila pred nastopom Petra Prevca ponovno na drugem mestu, za danes neverjetni Norvežani. Peter Prevc pa je bil v dvoboju s Kamilom Stochom prekrratek in Poljaki so v zadnji seriji prehiteli Slovenijo. Končni vrtni red: Norveška, Poljska, Slovenija, Nemčija, Avstrija, Japonska, Rusija, Švica in Italija.