Potem ko je v Maribor pripeljal že Jasmina Mešanovića, je agent Admir Husarić k slovenskemu prvaku odpeljal novega nogometaša. Iz Mostarja se v Maribor za tri leta seli vratar Kenan Pirić.

Prestop potrdil agent vratarja

V Mariboru so očitno našli zamenjavo za veterana med vratnicama Jasmina Handanovića. Vratar Zrinjskega iz Mostarja Kenan Pirić, je očitno podpisal za Maribor, saj je njegov agent Admir Husarić prestop potrdil spletnemu portalu sportsport.ba. Pirić, ki je bivši član mlade reprezentance BiH, bi se naj v Maribor preselil s prvim junijem prihodnje leto in z njim začel priprave na novo sezono. Kluba prestopa sicer uradno še nista potrdila, se pa govori o triletni pogodbi.

Govori se še o vezistu

Husarić je z Mariborom že posloval, v Ljudski vrt je prav tako iz Zrinjskega pripeljal napadalca Jasmina Mešanovića, ki je zaenkrat vrhunec dosegel v Moskvi, kjer je zadel za točko Maribora v Ligi prvakov, trenutno pa je na prisilnem počitku zaradi poškodbe na derbiju. Za selitev v Maribor se sicer omenja tudi Pirićev soigralec pri Zrinjskemu vezist Marijan Čavar.