Rokometni klub Maribor Branik je navijače obvestil, da so prispele sezonske vstopnice za sezono 2019/2020. »Kupili jih boste lahko na dan prve domače tekme, v kratkem pa bomo pripravili tudi nagradno igro, v kateri boste lahko z nekaj sreče prišli do svoje sezonske vstopnice,« so med drugim zapisali na Facebook profilu kluba in navijače povabili, da spremljajo njihov profil.

Cena vstopnice znaša 25 evrov

Branko Bedekovič, direktor omenjenega rokometnega kluba, je povedal, da cena vstopnice znaša 25 evrov. »Naprodaj bodo pred prvo domačo tekmo, in sicer predvidoma 21. septembra, ko se bosta pomerila RK MB: RK Gorenje Velenje) ali preko elektronskega naslov [email protected] je pojasnil Bedekovič.

Vstopnica ni prenosljiva

Imetniku sezonska vstopnica omogoča ogled vseh domačih rokometnih tekem 1. NLB lige (razpored je objavljen na  https://rk-maribor.si/ ali na  http://www.rokometna-zveza.si/si/), vseh tekem pokala Slovenije in evropskih tekem,« je razložil Bedekovič in dodal, da vstopnica ni prenosljiva. »Ob nakupu se nanjo namreč napiše ime in priimek kupca. Imetniku pa zagotavljamo ogled rokometa na najvišji državni ravni,« je sklenil Bedekovič.