Šport

Kot kaže je odločitev o nadaljevanju EP že padla

Uredništvo , 17.01.18 ob 11:39

Rokometna zveza Slovenije je sporočila, da bo o tem, ali naj slovenska reprezentanca zaradi domnevno spornega sojenja na evropskem prvenstvu v Zagrebu zapusti tekmovanje, odločala na današnji seji predsedstva, o očitno so stvari jasne že prej.

Rokometna zveza Slovenije je sporočila, da bo o tem, ali naj slovenska reprezentanca zaradi domnevno spornega sojenja na evropskem prvenstvu v Zagrebu zapusti tekmovanje, odločala na današnji seji predsedstva. Ta bo ob 15. uri v Zagrebu. Seja bo sicer zaprta za javnost, po njej pa bodo v RZS pripravili novinarsko konferenco. A očitno so se že odločili.

Sicer je dokaj logično, saj se morajo rokometaši resno pripraviti na večerni  dvoboj s Črno goro, ki jim ob zmagi ali remiju prinaša drugi del tekmovanja na EP. Da je že vse znano, je twitnil rokometaš Miha Žvižej, ki tokrat sicer ni del reprezentance na evropskem prvenstvu.

“Odleglo mi je in vesel sem, da slovenska reprezentanca ostaja na Euru. Žalostno je, da se v najbolj razburljivem času za rokomet, ukvarjamo s takšnimi problemi. Ti so prisotni že od nekdaj, a me je strah, da pred nami ni prave rešitve. Glave pokonci, Slovenija!” je zapisal Žvižej.

map beljakovine
Vse, kar morate vedeti o MAP beljakovinah!
Lajfstajl
Vse, kar morate vedeti o MAP beljakovinah!
Oglasno Sporočilo, Danes ob 08:00