Bočni branilec Martin Milec je zaradi poškodbe bil dlje časa odsoten. V tej sezoni je odigral zgolj tri tekme. Na gostovanju v Velenju je zaradi poškodbe med polčasom ostal v garderobi. Poškodba naj bi bila pozdravljena, a nastopil ne bo zaradi drugih težav.

Napadel naj bi sodnika

Kot poroča ekipa.svet24.si, Milec že v sredo ni imel pravice nastopa za Maribor na pokalni tekmi z Domžalami. Razlog naj bi bile disciplinske zadeve, kot je sporočil disciplinski sodnik NZS, pa naj bi bil branilec trenutno v suspenzu. Po informacijah ekipa.svet24.si naj bi Milec po koncu večnega derbija, ki si ga je ogledal na tribuni, odšel v hodnik, iz katerega na stadion pridejo glavni akterji tekem in verbalno napadel glavnega sodnika Mateja Juga. Ta naj bi Mileca prijavil disciplinskemu sodniku. Čaka ga kazen.

Kdaj se bo vrnil na igrišče ni znano

Obrnili smo se na NK Maribor, kjer so nam dejali: “Milec ima še vedno težave s poškodbo in je težko opredeliti, kdaj se bo lahko vrnil v tekmovalni ritem in na igrišče. Ob tem pa je bila zoper njega podana disciplinska prijava po derbiju, ob kateri je disciplinskemu sodniku v predpisanem roku dal izjavo s pojasnilom in v klubu čakamo na informacijo o višini kazni.”