Šport

Damjan Bohar: “Zadetek je prišel v pravem momentu”

Uredništvo , 14.09.17 ob 06:57

Dvoboj Lige prvakov med Mariborom in Spartakom se je v Mariboru končal brez zmagovalca. Po tekmi je o svojih vtisih spregovoril slovenski junak tekme Damjan Bohar.

Dvoboj Lige prvakov med Mariborom in Spartakom se je v Mariboru končal brez zmagovalca. Po tekmi je o svojih vtisih spregovoril slovenski junak tekme Damjan Bohar: ”Igrali smo odlično. Vse do trenutka, ko je na igrišče priletela pirotehnika. Kot da bi njihovi navijači čutili, da smo veliko boljši in to nas je presekalo. Po kratki prekinitvi, trajala je dobro minuto, smo se potisnili nazaj. Izgledalo je, kot da je Spartak boljša ekipa. Dobili smo tak občutek, kot da je bil to njihov namen. Ko se je v drugem polčasu vse stabiliziralo, smo stopili višje in je vse zgledalo fantastično.”

FOTO: MP Produkcija

“Zadetek je prišel v pravem momentu, moral bi že prej, ampak bo prišel drugič,” nasmejano svoje občutke v videnju svojega zadetka delil Prekmurec.

Imeli kar 28 strelov

“Moramo biti zadovoljni s točko. Čeprav smo bili boljši od njih, imeli smo 28 strelov. Proti ruskemu prvaku Spartaku, na tekmi Lige prvakov. To ni kar tako. Dvomim, da je imela katera ekipa danes toliko strelov, to je bila odlična tekma z naše strani,” je dejal strelec zadetka za izenačenje in osvojeno točko v prvem krogu Lige prvakov. Remizirala sta tudi Liverpool in Sevilla.

S tem je Maribor osvojil prvo evropsko točko v tej sezoni, na klubski račun pa bodo dobili tudi nagrado Uefe v vrednosti pol milijona evrov, ki ga prejme ekipa ob izenačenju v najprestižnejšem nogometnem tekmovanju v Evropi. Po remiju proti ruskemu prvaku se bodo pripravljali na nedeljsko gostovanje v Novi Gorici. O Sevilli in naslednji evropski tekmi ne razmišljajo, ampak le od tekme do tekme.