Slovenski podjetniški sklad odpira Vavčerja za digitalni marketing in pripravo digitalne strategije. Oboje je bilo zaradi epidemiološkega stanja pri nas začasno zaprto.

Temu služijo vavčerji

“Namen prvega vavčerja je uvajanje digitalnega marketinga v podjetju (izdelave novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij s testiranjem, lastne spletne trgovine, lastne rezervacijske platforme) s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.Vse o vavčerju najdete tukaj,” so zapisali v Slovenskem podjetniškem skladu.

Namen Vavčerja za pripravo digitalne strategije pa je digitalna preobrazba podjetij. Pogoji obeh vavčerskih pozivov so nespremenjeni, z eno izjemo: prijavitelj pri digitalni strategiji mora imeti ob oddaji vloge vsaj 5 zaposlenih.

Pomoč vsem prijaviteljem v vseh regijah Slovenije

“Na vavčerska poziva se lahko prijavijo vsa mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba, ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge ter so locirana v Vzhodni kohezijski regiji,” beležijo na svoji spletni strani. 

Vsem prijaviteljem je na voljo tudi brezplačna pomoč pri pripravi vloge in izpolnjevanju obrazcev. Na voljo so tudi svetovalci v vseh 12 regijah, njihove lokacije so na voljo tukaj.

Popolna vloga se odda na SPS elektronsko preko sistema ePortal, ki je dostopen na spletni strani SPS. Popolna vloga vsebuje v celoti izpolnjen prijavni obrazec (s prilogami) ter izjavo prijavitelja.