Zoran Predin, gonilna sila zasedba Lačni Franc, je na Facebooku objavil žalostno novico, da je v 63. letu umrl Andrej Pintarič, nekdanji bobnar zasedbe. O pokojnem prijatelju je za 24ur.com povedal, da je bil Dreja, kot so Andreja Pinteriča klicali, srce postave Lačnega Franca.Vsako idejo, vsak njihov projekt je nadgradil s posebno pripombo ali razlago, ki jim je pokazala, da se da na kakšno stvar pogledati tudi s posebnega, Pintaričevega zornega kota. Bil je verjetno najbolj priljubljen član Franzev, kar bodo znali povedati tako novinarji, kot glasbeni uredniki, kolegi muzikanti, pri gostilničarji, pri tonskih mojstri, vsi, ki so ga imeli priložnost spoznati.

‘Njegov smisel za humor in skoraj vedno prisotna dobra volja sta bila neskončno nalezljiva. Zagotovo je prispeval največ anekdot, o zabavnih dogodivščinah skupine na turnejah in snemanjih, v katerih je večinoma odigral tudi glavno vlogo. V njegovi družbi ni smel biti nihče lačen, kaj šele žejen. Dragi Dreja, zelo te bomo pogrešali,”

”Njegov smisel za humor in skoraj vedno prisotna dobra volja sta bila neskončno nalezljiva. Zagotovo je prispeval največ anekdot, o zabavnih dogodivščinah skupine na turnejah in snemanjih, v katerih je večinoma odigral tudi glavno vlogo. V njegovi družbi ni smel biti nihče lačen, kaj šele žejen. Dragi Dreja, zelo te bomo pogrešali,” je za 24ur povedal pokojnemu prijatelju v spomin pevec zasedbe Zoran Predin.