Na celjskem sejmišču se je včeraj začel erotični sejem Eroticland. Dvodnevni dogodek, ki bo nasledil sejem Sloverotika, obiskovalcem ponuja več novosti. Organizatorji prirejajo mednarodni erotični festival, ki v dveh dneh gosti tudi imena industrije filmov za odrasle svetovnega kova.

Imena zabavne industrije za odrasle

Na celjskem sejmišču se občinstvu na šovih in ekskluzivnih delavnicah predstavljajo znana in nagrajena imena zabavne industrije za odrasle, kot so Rocco Siffredi, Veronica Avluv, Christiana Cinn, Cherry Kiss, Laura Fiorentino, Martina Smeraldi, Franco Roccaforte, Michael Stefano, Amandha Fox in Lisa Amane.

Foto: Pigac.si

Tudi nastopi v živo

Obiskovalce sejma so pripravili večera z avdio-vizualnim šovom, ki spominjata na dogajanje v diskoteki ali velikem koncertnem dogodku. Seks šovi pa med drugim vključujejo nastope v živo z avdio-vizualnimi efekti, lučmi, laserji, ognjem in vizualizacijami.

Celjski sejem je letos k sodelovanju povabil partnerja, podjetje Temma-X, ki ima izkušnje z organizacijo velikih dogodkov, med drugim z mednarodno priznanim tolminskim festivalom MetalDays.