Na Planet TV boste spomladi lahko spremljali prave sanjske preobrazbe, z oddajo Projekt Diva bo voditeljica Lucija Gubenšek namreč ženskam omogočila, da resnično zasijejo in se vidijo takšne, kot so si vedno želele biti.

Na Planet TV boste spomladi lahko spremljali prave sanjske preobrazbe, z oddajo Projekt Diva bo voditeljica Lucija Gubenšek namreč ženskam omogočila, da resnično zasijejo in se vidijo takšne, kot so si vedno želele biti. Prijave so že odprte. Pomlad bo na Planetu bogatejša tudi za oddajo Projekt Diva, v kateri bodo dvanajstim ženskam z zanimivo življenjsko zgodbo omogočili sanjsko stilsko preobrazbo.

Voditeljica bo Mariborčanka Lucija Gubenšek, in bo skupaj s kreativno ekipo vrhunskih strokovnjakov izbrankam dala priložnost, da zasijejo kot še nikoli poprej in se prelevijo v tisto različico sebe, ki ji do zdaj niso uspele dati priložnosti. Projekt Diva jim bo pomagal, da se prvič v življenju vidijo takšne, kot so si vedno želele biti.

Iščejo zanimivo življenjsko zgodbo in sanje

Prijave so že odpre, iščejo pa predvsem ženske, ki v vrtincu vsakdanjega življenja pozabljajo na prvo mesto postaviti sebe. Imate zanimivo življenjsko zgodbo in sanje, ki niso imele priložnosti zaživeti? Bi se rade prepustile izkušenim strokovnjakom in v sebi odkrile potencial, ki mu doslej niste pustile na plan? Prijave zbirajo na  spletni strani bit.ly/prijavaProjektDiva, za dodatna vprašanja pa so na voljo na naslovu projektdiva@planet-tv.si.

Nasveti strokovnjakov

V vsaki oddaji bomo spoznali zgodbo in skrito željo ene izbranke, pri uresničitvi pa ji bo pomagala kreativna ekipa. Ali jim bo uspelo s svojim delom presenetiti in navdušiti, bo jasno ob koncu oddaje. Bodo uspeli ljubečo mamo treh otrok spremeniti v filmsko divo, požrtvovalno sodelavko v pop zvezdnico in sramežljivo sestrico v maturantko s sanjsko obleko? Oddaja bo poleg presenetljivih preobrazb postregla tudi z marsikaterim zanimivim nasvetom priznanih strokovnjakov, ki jih bodo lahko gledalci uporabili tudi sami.