Po enoletnem premoru se z velikim brend dogodkom na mariborsko klubsko sceno vrača ena največjih svetovnih znamk Heineken. V Niagara Lounge baru z velikim veseljem najavljajo prihajajoči dogodek, s katerim bodo meseca oktobra še dodatno popestrili nočno vikend dogajanje v Mariboru in seveda sami Niagari. Ta petek bodo že tretje leto zapored priredili dogodek Premium Experience, na katerem bodo tokrat poznavalcem klubske scene in najboljših oldies goldiesev gostili zelo dobro poznanega italijanskega dj-a Alfred Azzetta.

Vodilna figura italijanske house & oldies scene

Tokratni dogodek pripravljajo v posebni OLDIES GOLDIES izvedbi, saj so v goste povabili artista/dj-a, ki šteje med najbolj spoštovane in vodilne figure italjanske house & oldies scene, je redni gost vodilnih svetovnih party lokacij, kot so Nikki Beach, Space Ibiza, Pacha, veliko je nastopal tudi v takratnem klubu El Divino (Ibiza), ipd…. z več kot 20 letno kariero je več kot idealen gost za prihajajoč dogodek; v Niagaro prihaja Alfred Azzetto.

V goste prihaja italijanski dj in producent Alfred Azzetto, ki ob velikih imenih klubske scene, še vedno nastopa širom Italije in Evrope.

Poskrbeli bodo za posebne učinke, ki bodo popestrili že tako živahno noč

Izključno za ta dogodek, bodo v Niagari poskrbeli za posebno tematsko dekoracijo, vrhunsko dodatno ozvočenje in razsvetljavo, mično show & plesno animacijo, ipd .Za najboljšo postrežbo bodo vso noč skrbeli najboljši Niagarini natakarji in barmani & Heineken promo team.

Vabljeni na vrhunski klubski dogodek, da skupaj damo smisel temu, kar nas bo družilo skozi Premium izkušnjo – ljubezen do edinstvene klubske avanture in amsterdamske dovršenosti v obliki najbolj prepoznavne zelene flaške na svetu. Za warm up ter zaključek noči, bo poskrbel domači virtuoz, dj in producent Matt the House Fox.

Vse to in še več, nas čaka na prihajajočem Premium Experience dogodku z velikanom iz Amsterdama – Heinekenom.

Starostna omejitev na dogodku je 21 let. Pričetek dogodka je ob 22.uri. Rezervacije sprejemajo na: [email protected].