Kot pojasnjuje vodstvena ekipa, je Rezidenca nastala iz želje in zapolnitve nočnega življenja na Štajerskem. Gre namreč za stičišče več krajev, kjer pa tovrstne zabave precej primanjkuje. Rezidenca se nahaja v naselju Žice v občini Sveta Ana, le 5 minut od Lenarta, in je tako na razpotju med Mariborom, Lenartom, Ptujem, Mursko Soboto in Gornjo Radgono, zato je pričakovati goste iz vseh strani.

Skrivnostni investitor si želi svežine na sceni

»Želimo obuditi in oživeti čase, ko smo radi zahajali v diskoteke, seveda pa smo poskrbeli za  sodobno preobleko te vrnitve,« pojasnjujejo in dodajajo, da bo Rezidenca stičišče zabave, pestrega programa, predvsem pa ustvarjanja nepozabnih spominov. Ime investitorja zaenkrat še ostaja skrivnost, izhaja pa iz lokalnega okolja, kjer po njegovem primanjkuje svežine na glasbeni sceni.

Novi disko klub na Štajerskem

Zabave željni bodo na svoj račun prišli vsak vikend. Nudili bodo animacijo, tematske zabave, barman showe, za glasbo pa bodo poskrbeli nastopi popularnih glasbenikov. Svojim gostom obljubljajo razvajanje s prijetnim ambientom in klubskim vzdušjem. Vrtela se bo glasba pop dance, elektro in jugo scena, sicer pa bodo bogat program popestrili tudi različni  nastopi glasbenikov in popularnih tujih Dj-jev, ki izhajajo iz različnih žanrov.

»Želimo, da Rezidenca postane sinonim za ‘party prostor’ na Štajerskem, oziroma kar vaš drugi dom!« Najverjetneje se bo to tudi zgodilo, saj gre za enega iz med večjih disko klubov na Štajerskem, ki bo, kot rečeno, zaradi svoje pozicije privabljal množice s celotne Štajerske.

Otvoritev že oktobra

Klub bo svoja vrata premierno odprl 19. oktobra 2019 ob 21. uri. Prvi gostje bodo s strani prijaznih hostes prejeli welcome drink, poskrbljeno bo tudi za fantastično bar animacijo z gratis pijačo in odlično glasbo. Vstopnine ni!

Disko klub Rezidenca se nahaja v kraju Žice 52 v občini Sveta Ana, od avtocestnega izvoza Lenart je oddaljena le pet minut.

Dogodke v klubu lahko spremljate tako na njihovem Facebook kot Instagram profilu.