17°C
, ,

Mariborčanka napoveduje srdit boj za 75 tisoč evrov

12.08.2017 ob 14:43 12.08.2017 ob 18:18
Za naš portal je spregovorila simpatična Mariborčanka Natalija Bratkovič, ki se letošnjo jesen vrača na televizijo kot voditeljica priljubljenega resničnostnega šova.

FOTO: POP TV

Za naš portal je spregovorila simpatična Mariborčanka Natalija Bratkovič, ki se letošnjo jesen vrača na televizijo kot voditeljica priljubljenega resničnostnega šova. V Kmetiji, ki se vrača na POP TV, bodo letos razdelili kar 75 tisoč evrov, priprave pa so že v polnem teku.

Kako je prišlo do sodelovanja?

Do sodelovanja s POP TV je prišlo po klasičnem načinu, torej z avdicijo. Res je, da smo sodelovali že v preteklosti, me je pa klic po 12-ih letih zares presenetil, za trenutek celo tako zelo, da sem ostala brez besed. Tisti, ki me poznajo, vedo, da je to pri meni redkost.

Zakaj si se odločila za vodenje resničnostnega šova?

Razlogov je več. Ko dobiš ponudbo največje komercialne televizije, ne razmišljaš predolgo. In, ko ti za nameček ponudijo še resničnostni šov, ki je priljubljen in tudi zate osebno pomeni izziv, se ne odločaš predolgo. Tretji razlog je ta, da v 15 letni karieri v medijih resničnostnega šova še nisem vodila in mi bo to izziv. Slednje pa obožujem. Veste, jaz živim za svoje delo. Zmeraj sem in zmeraj bom, ker imam to priložnost, da lahko počnem, kar mi je največja želja.

Kako se bo to razlikovalo v primerjavi s tvojimi preteklimi projekti?

Razlikovalo se kaj dosti ne bo. V šovu Kmetija bodo gledalci in gledalke namreč dobili mene, takšno kot sem. Je pa res, da so me gledalci morda do sedaj poznali zgolj kot nasmejano in radovedno voditeljico, v šovu pa bodo zagotovo trenutki, ko bom morala pokazati tudi svojo resno, strogo plat karakterja.

Kaj si počela v tem času “televizijskega premora”, večina Mariborčanov te pozna kot prepoznaven glas radia City?

Premor niti ni bil tako dolg. Ko sem delala oddajo E+, sem vzporedno delala tudi na televiziji RTS. Tej sem zadnjih 6 let dodala še delo na radiu City. Žal je RTS šel v stečaj, tako, da sem zadnje leto in pol delala samo na radiu City.

Kaj praviš na primerjave s preteklimi voditeljicami?

Sama ne delam primerjav, ker se mi ne zdijo smiselne, zato o tem tudi ne razmišljam. Voditeljice, ki so Kmetijo vodile v preteklosti, poznam in v mojih očeh je vsaka zase drugačna. Vsaka ima svoj značaj, vsaka je v šovu Kmetija pustila svoj pečat.

Si prebrala prve komentarje po objavi, da si nova voditeljica Kmetije?

Komentarje prebiram, ko mi dopušča čas. Trenutno je vsa moja pozornost usmerjena v priprave na Kmetijo in v ekipo, ki za Kmetijo stoji. In priprave vzamejo 12 ur na dan. Prav hudo mi je, ker drugih podrobnosti ne smem izdati, z največjim veseljem pa poudarim, da so polni dnevi predvsem užitek, ker gre za ekipo, ki bo gledalcem letos v Kmetiji ponudila res ogromno. In to je naš glavni cilj.

Kako vešča si dela na kmetiji, kaj vse znaš in na katero svojo veščino si najbolj ponosna?

Moje veščine na kmetiji pridno izpopolnjujem. Sem namreč mestna punca, ki s kmečkimi opravili ni imela kaj dosti stika. Vse do lani sem namreč živela v mojem Mariboru. Zdaj je zgodba drugačna. Preselila sem se k fantu v kraj Ivanjševci ob Ščavnici. Njegova družina ima nekaj domačih živali, tako, da mi osnovna kmečka opravila niso tuja. Hranim piščance in kokoši, poskrbela sem že za pujska, ki ga imajo. Spravljala sem seno, ličkala koruzo. Poleg teh živali poskrbim tudi za 2 psa in 3 muce, tako, da je zmeraj pestro.

Kakšen boj za nagrado napoveduješ letošnjim tekmovalcem?

Srdit boj, v katerem moraš res imeti vse. Biti tekmovalec v Kmetiji namreč ni enostavna naloga – biti moraš delaven, prilagodljiv, iznajdljiv, močan in spreten. Zaradi konkurence moraš dati vse od sebe in najboljše kar znaš- vsak trenutek. Verjamem, da bodo  gledalci Kmetije letos tega deležni v še večji meri, kot doslej. Ne nazadnje se ne borijo samo za naslov »zmagovalec Kmetije« ampak tudi za do 75 tisoč evrov. In to je velika motivacija.

Morda vas zanima tudi?

Top tedna

FOTO: Jagodna dežela v Mariboru odprla svoja vrata

Z današnjim dnem, 24. maja, je jagodna dežela zaživela v polni luči. Preverite, kje lahko nabere...

Streljanje v okolici Maribora, ena oseba mrtva

V okolici Vurberka je bilo ponoči slišati streljanje, ki je bilo za eno osebo tragično.

Pozor! Eden najbolj vročih moških ta hip prihaja v Maribor

Turški zvezdnik se bo ustavil tudi pri nas.

Najbolj brano

S prevozi želel v Ljubljano, na železniški pa so ga pričakali policisti

V Ljubljani ga je čakal sestanek, namesto tega je imel opraviti s policisti.

FOTO in VIDEO: Ribičijo je zajel požar, več gasilcev na delu

V poznih večernih urah so ognjeni zublji zajeli Ribičijo.

FOTO: To je ostalo od znanega mariborskega lokala

Po dosedanjih informacijah je škode za okoli pol milijona evrov.

Zadnje novice

Danes do 30 stopinj, a z nevihtami in veliko verjetnosti za točo

Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 30 stopinj.

Štajersko podjetje pesti pomanjkanje ustreznega kadra, problem tudi motivacija za delo

Pri kandidatih najbolj pogrešajo zainteresiranost in motiviranost za delo.

Pri plezanju padel s stene in utrpel poškodbe

Helikopter je poškodovanca prepeljal v UKC Maribor.