Ekskluzivno na Maribor24.si razkrivamo elektronski dogodek, ki letos spomladi prihaja v Maribor. V goste v mesto ob Dravi prihaja največji ambasador slovenske elektronske glasbe v svetu, velikan v vseh pogledih – s techno borci in prijatelji MARKO NASTIČ-em, METODI HRISTOV-om in domačinko TEO VUČKOVIĆ, se v mesto ob Dravi vrača UMEK.

Dogodek se bo odvil, v petek, 10. aprila 2020, v enem najboljših in najkvalitetnejših prireditvenih prostorov v regiji, v mariborskem Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja/UŠC Maribor (Koroška cesta 130, Maribor). Poskrbljeno bo domala za vsak detajl, ogromen festivalski techno oder, vrhunsko ozvočenje, scensko razsvetljavo, nepozaben ambient in noro techno izkušnjo, zagotavljajo organizatorji.

Velikanu bodo ob bok stopili še tuji techno matadorji in skupaj z nami ustvarili zgodbo o kateri se bo gotovo še dolgo govorilo. To bo namreč prvi in zadnji UMEK-ov nastop v Sloveniji v tem letu.

Predprodaja vstopnic se začne v ponedeljek, 3.2.2020, prvi sklop vstopnic bo na voljo že od 12€ (early bird – prvih 300 vstopnic), na vseh prodajnih mestih EVENTIM, PETROL, POŠTA SLOVENIJE, BIG BANG idr…

UMEK v svetu predstavlja sopomenko dovršenosti in kvaliteti v techno slovarju napisanemu v globalnem jeziku, ki ga razume čisto vsak. Kljub temu, da ga ni potrebno posebej predstavljati, naj omenimo njegove številne produkcijske izdaje pri največjih svetovnih založbah, kot so Toolroom, Great Stuff, Armada, 1605, Tronic in Reinier Zonnenveldovi Filth on Acid…
Ljubitelji prave elektronike ne ostajajo ravnodušni niti ob njegovih referencah, ki se tičejo njegovih nastopov. Od zibelke Ibize, preko najboljših festivalov (Tomorrowland, Pacha festival v Amsterdamu, EDC v Las Vegasu, Ultra Miami, Ultra Europe, Ultra Australia, ADE Amsterdam…), ter vse do legendarnih klubov širom Evrope in sveta.