Kot smo že poročali, se najverjetneje kmalu obeta velik koncert 2CELLOS v Mariboru.

FOTO: Simone di Luca

Kot smo že poročali, se najverjetneje kmalu obeta velik koncert 2CELLOS v Mariboru. Očitno sta z današnjo objavo na družbenem omrežju to potrdila tudi Luka in Stjepan: “Maribor …  🎻🎻 Jutri ob 12.00 razkrijemo super novico, ki jo cela Štajerska že doooooolgo pričakuje!”

Najprej v Kopru

O tem, da bosta po vsej verjetnosti 2CELLOS nastopila na Štajerskem, smo prvi poročali na našem portalu, lokacija in datum pa bosta jasna jutri. Verjemite, splača se počakati na informacijo, ki jo bosta glasbenika sporočila na Facebooku. In ne, ne bosta nastopila na Festivalu Lent, najprej je na vrsti veliki koncert na Bonifiki 29. junija letos.

Mariborčan Luka Šulić je član izjemno priljubljenega 2CELLOS. S Stjepanom Hauserjem koncentirata po vsem svetu, zdaj pa sta namignila, da ju bomo očitno kaj kmalu videl tudi v domačih koncih Luke.

Gostovala po vsem svetu, zdaj se vračata v domačo regijo

Svetovno priznana čelista sta pred nekaj tedni sta izdala singel Perfect, uspešnico Eda Sheerana, marca letos pa sta pripravila še tri koncerte v regiji, in sicer v Areni Zagreb, Spaladium Areni v Splitu in Zetri v Sarajevu. Sledila je kanadska in evropska turneja, ki jo zaključita z velikim vseslovenskim ekskluzivnim open air koncertom v Kopru.