“Tank” napolnite na Petrolu in osvojite čisto novo Ford Pumo!

Oglasno Sporočilo, 05.03.21 ob 07:51

Privlačna, uživaška in mladostna ter absolutno prva izbira med avtomobili. Vse to je Puma, pravijo pri Fordu. Z malce sreče in točenjem goriva na Petrolu, absolutno prvi izbiri med bencinskimi servisi, lahko sedaj postane vaša!

“Tank” napolnite na Petrolu in osvojite čisto novo Ford Pumo!

Hitro: kaj imajo skupnega Petrolova goriva Q Max in naš smučarski as, Žan Kranjec? Vzdržljivost, zanesljivost in maksimalno moč, so prepričani v Petrolu, kjer so Žana izbrali za obraz prav posebne nagradne igre, ki so jo pripravili v sodelovanju z vrhunskim proizvajalcem avtomobilov Ford.

V njej lahko zadenete čisto novo Ford Pumo ali pa eno izmed drugih 300 privlačnih nagrad, od Vitrex tekočine do brezplačnega avtopranja ali 100 Zlatih točk za izjemne popuste na Petrolu.

Več o Q Max nagradni igri in tem, kako sodelovati, si preberite na https://www.petrol.si/na-poti/za-vozilo/goriva-q-max

Do novega avta s točenjem goriva

V nagradni igri, kot je še ni bilo, lahko sodelujete če

  • se do 14. aprila ustavite na Petrolu in
  • v rezervoar svojega vozila natočite najmanj 40 litrov katerega koli goriva Q Max ter
  • ob plačilu pokažete svojo Petrol klub kartico.

Večkrat, kot s Q Max napolnite svoj “tank” večkrat se bo vaše ime znašlo v bobnu. Če natočite Q Max iQ Diesel, pa boste v žreb že takoj uvrščeni dvakrat!

In brez skrbi. Če še niste član Petrolove družine zvestobe, želeli pa bi sodelovati v nagradni igri, se lahko v Petrol klub včlanite kar iz udobja svojega kavča, že v nekaj klikih. Zgolj izpolnite preprost spletni obrazec.

Tako bo na Petrolu štel prav vsak postanek, družina Petrolovih visokokakovostnih goriv Q Max pa vas bo nagradila kar dvakrat – najprej s svojim odličnim delovanjem in zaščito motorja, nato pa še z uvrstitvijo v nagradno igro.

Ne pozabite na soglasja!

Da lahko sodelujete v žrebu, pa morate Petrolu dovoliti, da vas avtomatično uvrsti v svoje nagradne igre. Prepričajte se, da imate kot član Petrol kluba urejeno soglasje za izdelavo vam prilagojenih ponudb, brez katerega še vaše ime ne more uvrstiti v boben.

Kako to storite kar prek spleta ali v mobilni aplikaciji in vse o sodelovanju v nagradni igri, pa preverite na spletni strani Petrola.

Nagradna igra traja do 14. aprila, boben pa bodo v Petrolu zavrteli 19. aprila 2021.

Koristni nasveti
Kaj je pomembno vedeti o vzdrževanju vašega vozila?
Mariborski Guma center
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Kje najugodneje do novega akumulatorja?
Oglasno Sporočilo, 06.12.23 ob 03:10
nova pravila
V veljavo stopila nova pravila v cestnem prometu