Nove vsebine za vse ljubitelje avtomobilizma na Maribor24.si.

Mariborsko mesto v malem na spletu maribor24.si vstopa v novo leto z obogateno vsebino. Našim zvestim bralcem je tako odslej na voljo nova rubrika »Na Pot«. V sodelovanju z najuglednejšimi slovenskimi strokovnjaki bomo ponujali ažurne informacije s področja avtomobilizma, moto sveta, navtike, kolesarstva in drugih sorodnih področij. Prav tako bomo podajali informacije o testih, strokovnih analizah in uporabniške nasvete za varno, varčno in strpno vožnjo. Vse to s ciljem, da bi se tudi z našo pomočjo lažje podali »Na Pot« in varno dosegli svoje cilje.

Skupaj z vami bomo ustvarjali novo rubriko

Tako kot je maribor24.si s podporo naših bralcev postal osrednji mariborski spletni medij in najbolj bran slovenski regionalni spletni medij, si želimo vaših odzivov tudi glede nove rubrike in novih vsebin. Vse vaše predloge, ideje in pobude nam posreduje na elektronski naslov: urednistvo@maribor24.si. Veseli jih bomo in jih bomo v največji možni meri upoštevali pri našem delu v prihodnje.

Zaupanje bralcev je za nas velika odgovornost, kar se trudimo dnevno upravičevati v obliki strokovnega in neodvisnega novinarskega dela. Skupaj, z najvišjo mero zaupanja, se ustvarja, razvija in celovito obravnava informacije, ki so dodana vrednost za ljudi iz Maribora, okolice in širše regije. Zgodbe, ki jih ustvarjamo za vas, naši zvesti bralci, se pišejo in novinarsko razkrivajo s ciljem, da se obravnavana področja uredijo ali premikajo na bolje.

Skupaj z vami si želimo v letu 2018 čim več premikov na bolje, tudi z novo rubriko »Na Pot«.