Vsakodnevne težave, s katerimi se v hitrem tempu srečujemo, pogosto privedejo do prebavnih problemov. Nekateri se srečujejo z napihnjenostjo, drugi s kroničnimi bolečinami, zaprtjem, težavami z odvajanjem … Ni dovolj le, da skomignemo z rameni in prebavne težave sprejmejo kot nekaj samoumevnega, saj za to, da se jih znebimo, obstaja preprosta rešitev. Temeljne so namreč dobre bakterije.

Od kod jih dobiti? Najhitrejšo in najučinkovitejšo naselitev bakterij dosežemo z uživanjem probiotikov, idealno seveda v čim več različnih oblikah. To pomeni iz hrane in če se da, vsaj občasno z dopolnili ki so ciljno oblikovana in visoko koncentrirana. Prehranski in športni strokovnjak Vitja Sikošek, ki tudi sam pove svojo izkušnjo prebavnih težav, s katerimi se je boril in rešil prav s pomočjo Premium Pro Flore, razloži, da je priporočljiv odmerek dobrih bakterij od 25 do 100 milijard enot na dan, česar le z mlečnimi izdelki ali fermentirano hrano skorajda ne moremo doseči. Zato predlaga uživanje vrhunskih, v Sloveniji izdelanih visoko koncentiranih kapsul s probiotičnimi bakterijami Premium Pro Flora.

Bralci našega medija Maribor24.si imajo zato pri Vitju posebno ugodnost, saj lahko probiotike Premium Pro Flora s kodo Maribor24 dobijo kar 20 odstotkov ceneje. Naroči svoje tukaj.

Zgodbe navdušenja

Da ne gre zgolj za enega od številnih produktov na tržišču, kažejo tudi zgodbe navdušenih uporabnikov Premium Pro Flore, ki jih, potem, ko se jim zdravstveno stanje opazno izboljša, zaupajo Vitju.

»Moje ime je Manuela. Sem mamica v 40-tih, s kupom opravil in službo, kjer opravljam sedeče delo. Od nekdaj sem imela težave s prebavo. Odločila sem se poskusiti PREMIUM PRO FLORO. Bila sem skeptična … Saj vsi veste kako je.. Na vsakem vogalu ti nekaj ponujajo,« začne zadovoljna uporabnica. »PREMIUM PRO FLORA mi je pomagala takoj. Moja prebava je sedaj kot mora biti. Res sem vesela da mi tako pomaga in z veseljem jo priporočam naprej.«

Vitja Sikošek svetuje, da za svoje zdravje sicer poskrbite tudi z nekaj spremembami prehrane ter kako uro gibanja, a pri tem nikakor ne smemo pozabiti na dobre bakterije, ki se skrivajo v vrhunskem izdelku Premium Pro Flora, narejenem v Sloveniji. Premium Pro Flora slovijo po svoji inovativni zasnovanosti in  učinkovitosti, saj so za razliko od drugih probiotikov, ki jih še pred pridejo do vašega črevesja, uničita želodčna kislina in žolč, Premium Pro Flora so shranjeni v posebni ovojnici, t.i. DR HPMC kapsuli, ki se prebije skozi želodec in se, kot v šali pove Vitja, tako kot tempirana bomba sprosti prav tam, kjer je treba – v črevesju.

Pozitivno izkušnjo podeli tudi 39-letna Vera. »Imam razgibano službo in dva otroka. Konkretno s prebavo in napihnjenostjo nikoli nisem imela težav, sem se pa odločila preizkusiti PREMIUM PROFLORA probiotik predvsem iz radovednosti, saj sem pred nekaj meseci dobila dva zelo agresivna antibiotika, ki sta pustila nekaj posledic v  obliki ponavljajočih se vnetij. Na začetku sem skušala paziti pri prehrani, a dokaj hitro “ pozabila” in vse opustila zaradi hitrega tempa. Ker se zavedam, da je zdrava črevesna flora ključna za zdravje sem se odločila preizkusiti Premium Proflora probiotik. Seveda sem bila pred naročilom skeptična saj je na trgu malo morje probiotikov. Radovednost je zmagala  in po “ raziskovanju”  sem  naročila eno škatlico. Pred tem sem že uporabljala drug probiotik, a brez opazne razlike.«

Klikni sliko, izkoristi 20 % popust s kodo Maribor 24 in naroči!

Premium Pro Flora pomeni povsem drugo zgodbo … »Tokrat je rezultat drugačen! Ne samo, da opažam razliko v lepši koži na obrazu, tudi težave, ki sem jih imela z vnetji so izginile. Je pa zanimivo, da tudi po obilnejšem obroku sploh ne čutim napihnjenosti. Vse to me je prepričalo v ponovno naročilo. Sem pa posledično postala spet bolj dosledna pri prehranjevanju in telesni vadbi,« probiotike priporoči Vera.

Brez težav tudi nad zelje

»Poizkusila sem nekje 5 različnih probiotikov, pa žal niti ene niso delovale proti moji napihnjenosti. Kljub dobri uravnoteženi prehrani in športanju mi je črevesje “nagajalo”, beri … napihnjenost! Nikoli nisem imela težave z prebavo, le pri nekateri hrani sem se napihnila kot balon. Po mesecu oklevanja sem se stežka odločila poizkusiti Pro floro, kajti moje izkušnje z drugimi probiotiki so bile slabi,« zgodbo začne uporabnica Janja: »Po mesecu jemanja so bili prvi znaki, manj napihnjen trebuh! Po mesecu in pol … ni napihnjenosti in trebušček raven!! Sedaj jemljem že tretjo škatlico, ker sem se odločila, da naredim tri mesečno kuro. Poleg Pro flore jemljem tudi Glutamin 1x na dan. Zelo mi je všeč, da nisem vezana točno na uro, kdaj kaj zaužijem, ker prav tako deluje kot mora.« Janja zaupa še majhno skrivnost: »Obožujem zelje in kadar ga pojem veliko, vzamem Pro floro in … Trebuh ni napihnjen!«

PREMIUM PRO FLORA vsebuje kar 31 milijard živih organizmov na kapsulo, ki se uspešno prebijejo do vašega črevesja ter prinesejo konec napihnjenosti in drugih prebavnih težav. Posebnost PREMIUM PRO FLORE je, da vsebuje organizme, ki so v našem prebavnem traktu tudi sicer naravno prisotni, zato uživanje Premium Pro Flore ne bo le še ena »umetnija«.

Pomaga tako, kot nič drugega

»Zdaj že kar nekaj jemljem te probiotike Premium PROFLORA in lahko rečem, da se tako dobrih probiotikov nisem jemala. Zakaj? Zaradi tega, ker v resnici zbudijo mojo leno in počasno prebavo. Kaj to pomeni, verjetno veste. To med drugim pomeni, da hrana ne zastaja po nepotrebnem v mojem telesu, da se počutim lažje in me hrana ne tišči. Prav tako je zmanjšan občutek napihnjenosti in vse kar pojem, je lahko prebavljivo,« poudari še ena zadovoljna uporabnica Lana: »Zakaj je to meni tako pomembno? Vsa hrana, ki zastaja v telesu vpliva na nivo krvnega sladkorja. In to na tisti “tihi” prikriti način. Kadar moja prebava ni redna, zaznam povišane sladkorje v krvi, ki pa jih težko kontroliram. Torej, na to nimamo vpliva, posledice pa se poznajo na povišanih sladkorjih in slabo volji – zaradi tega.« »Ti probiotiki so zame prava rešitev in mi pri tem pomagajo tako, kot še nobena druga naravna in nenaravna zadeva,« zaključi Lana.

Bralci našega medija Maribor24.si imajo zato pri Vitju posebno ugodnost, saj lahko probiotike Premium Pro Flora s kodo Maribor24 dobijo kar 20 odstotkov ceneje. Naroči svoje tukaj.

Zabava, po kateri ni zgage

»Po dobrem mesecu uporabe Premium Pro Flore lahko rečem, da sem več kot zadovoljna; že vrsto let imam namreč težave z zgago in napihnjenostjo, zato sem ta izdelek želela stestirati. Prvi (od sedmih) obisk Egipta, brez kakršnih koli težav. Kljub enormnim količinam popitega alkohola (kaj naj, tako je v ALL INCLUSIVE) me zgaga ni zapekla niti enkrat. Doma si po novem lahko za večerjo privoščim rdeči fižol, čičeriko, včeraj sem šla celo tako daleč in ob 22-ih jedla grozdje. In kdo bi rekel, noč je minila brez krčev. Premium Pro Flora gre po novem z mano povsod; trenutno sva v Franciji, kmalu pa testiram, kako se bo obnesla na Kostariki,« Vitju zaupa Sanela, ena od mnogih navdušenih in zvestih uporabnic Premium Pro Flore, ki se vračajo po še.

Posebna ponudba za bralce Maribor24.si

Premium Pro Flora niso le še eden od neštetih izdelkov na tržišču, saj so kapsule izdelane v Sloveniji in ustvarjene z mislijo na vse (vsejedce, vegane in vegetarijance), prav tako pa ne vsebujejo laktoze in glutena. Vsebujejo učinkovite seve nujno potrebnih bakterij, ki vašemu črevesju prinesejo olajšanje, saj izboljšajo simptome pri težavah z razdražljivim črevesjem, ob jemanju antibiotikov pripomorejo k ponovni vzpostavitvi imunskega sistema, pomagajo pri driski, preprečujejo napihnjenost, kronične bolečine v črevesju … Hkrati povečajo zaščito telesa pred zastrupitvijo s hrano ali pijačo, izboljšajo delovanje imunskega sistema, izboljšajo prebavljanje laktoze, profil maščob oz. holesterola v krvi, preprečujejo zaprtje, učinkovito bijejo boj z vašimi alergijami … Bralci našega medija Maribor24.si imajo zato pri Vitju posebno ugodnost, saj lahko Premium Pro Floro s kodo Maribor24 dobijo kar 20 odstotkov ceneje. Svoje lahko naročiš tukaj.