Od lanskega aprila dalje ima Šentilj sodobno športno dvorano, s katero je kraj pridobil tudi vrhunski prireditveni prostor. Poleg dvoranskega dela, ki ustreza tudi vsem standardom za mali nogomet, in številnih spremljajočih prostorov, je v prvem nadstropju urejen fitnes, v pritličju pa je v začetku februarja letos zaživel Bar Dvorana, ki ponuja odlične kave in raznoliko ponudbo osvežilnih pijač. V baru je mogoče preko velikega zaslona spremljati tudi športne dogodke, v tem času so to tekme evropskega nogometnega prvenstva. 

[[image_1_article_67280]]

Ob koncu šolskega leta prihaja duo Akustični orgazem 

Vsake toliko časa v baru organizirajo tudi manjše koncerte, danes, v petek, 21. junija, od 19. ure dalje bodo gostili duo Akustični orgazem. "To je tik pred koncem šole. Takšni dogodki, kjer ni toliko gneče in je glasbo doživljamo bolj intimno, so zelo zaželeni in manjkajo na tem koncu. Prostor je primeren, akustika je dobra, vstopnine ni," nam je povedala direktorica šentiljske občinske uprave Petra Pucko.  

[[image_3_article_67280]]

Rojstnodnevni paketi 

V aprilu pa so v dvorani začeli z novo dejavnostjo, s tako imenovanimi rojstnodnevnimi paketi. Na občini so nam pojasnili, da je za to obstajala velika potreba, saj v Šentilju in okolici ni prav veliko možnosti za zakup prostora, v katerem bi lahko otroci praznovali rojstni dan. "Gre za rojstnodnevni paket, ki vključuje animacijo in hrano. Vse skupaj se dogaja v športni dvorani, kjer za otroke pripravimo tudi športni poligon, v posebnem prostoru pa imajo pogostitev."

[[image_2_article_67280]]

Več informacij o praznovanju rojstnega dne v športni dvorani v Šentilju je mogoče dobiti na telefonski številki 041 498 482 (Zavod za šport, kulturo in turizem Šentilj).