Za vas smo v prispevku NAPOVEDNIK pripravili izbor dogodkov tega vikenda. V našem Napovedniku Maribor24.si redno objavljamo prihajajoče dogodke iz kulture, športa, znanosti, turizma, zdravja. Preverite in najdite dogodke zase…

Valentinova čokoladna delavnica

Kje: Čokoladni center Teta Frida v Limbušu

Kdaj: 15.02.2020 ob 10 uri

Udeležita se čokoladne delavnice in si skupaj skreirajta svoji lastni čokoladi ob soju svečk in zvoku violine. Rezervacija termina na: [email protected] ali 02 805 13 89.

Valentinov koncert I Škugor & Zečić

Kje: Dvorana Tabor, Maribor

Kdaj: 15.02.2020 ob 20 uri

V mariborsko dvorano Tabor prihaja najbolj pričakovan hrvaški duet, ki bo ogrel vsa zaljubljena srca. Z vami bosta praznik zaljubljencev slavila: Marko Škugor & Dražen Zečić.

Niagara by Night predstavlja Very Unusual Saturday

Kje: NIAGARA Lounge Bar Maribor

Kdaj: 15.02.2020 ob 22 uri

Vabljeni na sobotni tematski dogodek Lisičkin Niagara by Night ZELO NENAVADNA SOBOTA, ki ga pripravljajo v času letošnje Zlate lisice. Ob tej priložnosti bodo pripravili ”ZELO NENAVADEN” dogodek posvečen trenutno enemu najbolj popularnih ginov na svetu – HENDRICK’s. Celotno Niagaro bodo stilsko spremenili in jo tematiki ”zelo nenavadno” – primerno stilsko dekorirali, poskrbljeno bo tudi za lepe nagrade, akcijske cene izbranih pijač, in še in še…

Veliki Valentinov koncert Magnifico

Kje: Dvorana Tabor Maribor

Kdaj: 14.02.2020 ob 20 uri

Nepozabno Valentinovo glasbeno doživetjem v dvorani Tabor. Danes bo Magnifico, sinonim za balkan-disko-šlager, nastopil v dvorani Tabor in tako poskrbel za nepozabno valentinovo glasbeno doživetje.

Vita Mavrič: Nokturno žlahtnih duš

Kje: Narodni dom, Dvorana generala Maistra

Kdaj: 14.02.2020 ob 20 uri

Vita Mavrič že več kot trideset let navdušuje s svojimi avtorskimi projekti, s katerimi redno gostuje tudi v tujini. Prisluhnili so jim v Brechtovi hiši in teatru Tipi am Kanzleramt v Berlinu, na festivalu glasbenih gledališč v Brnu, v teatru Diligentia v Haagu, v znamenitem kabaretnem gledališču Theater Akzent na Dunaju, Werkraumtheatru v Gradcu in Künstlerhaus v Münchnu. Nastopila je tudi v Pragi, Budimpešti in v Parizu. Prva dama slovenskega šansona je prejemnica Ježkove in Župančičeve nagrade, nagrade Mesta Ljubljana, filmske nagrade ibis, viktorja za posebne dosežke in vrste drugih medijskih priznanj.

Marsovo malo gledališče

Kje: Marsova izba, Vetrinjska ulica 30 v Mariboru

Kdaj: 15.02.2020 ob 10 uri

Marsovo malo gledališče: Kam pa kam, kamišibaj? vabi jutri, v soboto med 10. in 13. uro v Marsovo izbo v Vetrinjsko ulico 30 v Mariboru. Organizator je Zavod MARS Maribor v sodelovanju z Malim papirnatim gledališčem, projekt pa je sofinanciran s strani Mestne občine Maribor, Ministrstva za javno upravo, Centra za kreativnost in EU – Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR).