Od četrtka bosta smučarjem znova na razpolago tudi Stolp in Videc.

Danes, v sredo, 17. januarja, na Mariborskem Pohorju in Arehu obratujejo krožna kabinska žičnica Pohorska vzpenjača, štirisedežnica Poštela, dvosedežnica Sleme, trakova Bejbika 1 in 2, šestsedežnica Pisker in vlečnice Ruška, Areh, Cojzerica, Žigart ter Vali.

Na Mariborskem Pohorju bosta od četrtka, 18. januarja, ponovno obratovali tudi sedežnica Stolp in vlečnica Videc. Prav tako bo od četrtka v času nočne smuke poleg sedežnice Sleme in trakov Bejbika 1 ter 2 znova delovala še sedežnica Poštela. Nočna smuka bo tako možna do Trikotne jase. Ob zadostnih snežnih padavinah ali dovolj nizkih temperaturah za zasneževanje pa bodo v Marpromu poskušali omogočiti tudi smuko do doline po Snežnem stadionu. O vseh novostih bodo sproti obveščali na družbenih omrežjih.

Že včerajšnji dan sta sonce in sneg na Pohorje privabila številne smučarje in druge obiskovalce. Na smučarskih progah je bilo dva dni nazaj okoli 40 centimetrov snega.

Prireditveni program na ploščadi se nadaljuje

Nadaljujejo pa se dogodki na prenovljeni ploščadi pred spodnjo postajo gondole v naslednjih dneh. Znova ponujajo priložnost za prijetno druženje in zabavo ob vznožju Mariborskega Pohorja. Ta petek, 19. januarja, bo ploščad Visit Pohorje Party Plato prizorišče koncerta skupine Yesterday banda, dan zatem pa bo nato na odru nastopil še L. A. Band. Oba koncerta se bosta začela ob 19. uri. Ob tem v soboto v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine pod Pohorjem med 11. in 15. uro pripravljajo še otroške ustvarjalne delavnice, ob 13. uri pa se bo začela predstava Gledališča Smejček z naslovom Čarobni snežak.