Na UKC Maribor obveščajo vse bolnike, obiskovalce, zunanje sodelavce in zaposlene, da se bodo v času med 11. 2. 2020 in 22. 5. 2020 vršila dela vezana na zamenjavo MR naprave na Radiološkem oddelku hospitalne stolpnice.

UKC Maribor bo v tem času zagotovil nadomestno izvajanje MR storitev z mobilno MR enoto, ki bo locirana na območju interne povezovalne ceste znotraj UKC Maribor ob Titovi cesti, in sicer v dolžini med vhodom 1D zgradbe št. 1 in križiščem z zgradbo št. 7 (ORL).

V omenjenem časovnem obdobju bo popolnoma zaprta povezovalna cesta ob Titovi cesti v dolžini med vhodom 1D zgradbe št. 1 in križiščem z zgradbo št. 7 (ORL). Dostop do vhoda 1D – vhoda na Inštitut za fizikalno in rehabilitacijsko medicino bo nemoten, vendar le iz južne strani (strani heliporta). Uvoz do Centralne lekarne bo nemoten, vendar le iz južne strani (strani heliporta).

Možen povečan hrup in neprijetne vonjave

Vljudno naprošajo vse bolnike, obiskovalce, zunanje sodelavce in zaposlene, da spoštujejo postavljeno signalizacijo.

V času izvajanja del bo prihajalo do morebitnega povečanega hrupa in neprijetnih vonjav vezanih na izvajanje del, za kar se že vnaprej opravičujemo in prosimo za strpnost in razumevanje.