Potem ko se je nadvse uspešno zaključila akcija zbiranja denarja za 19-mesečnega Krisa iz Kopra, saj je vsa Slovenija stopila skupaj in v le 150 urah zbrala neverjetnih 3,8 milijona evrov, se bo po vseh zapletih, kot vse kaže, po zapletih, srečno razpletla tudi za Gala iz Zgornjega Dupleka, ki se bori s prirojeno deformacijo rok in potrebuje operacijo, da bo roke lahko zravnal in obračal.

Predsednica Mausa vesela nad razpletom

Društvu Maus, kjer si je, kot smo poročali, predsednica društva od donacij izposodila 29 tisoč evrov, naj bi vendarle uspelo zbrati dovolj denarja. »Preko sms donacij in donacij na račun nam je uspelo zbrati 100.000 evrov. Vesela sem, da se je zbralo dovolj denarja za njegovo operacijo,« je poudarila predsednica Nataša Švikart in nadaljevala, da operacija stane 100.000 evrov, 20.000 pa naj bi znašali okvirni minimalni stroški bivanja z letalskimi kartami.

Galova mamica še ni bila obveščena

Galova mamica Nataša Vrbnjak pa te novice ni želela komentirati. »O tem še nič ne vem,« nam je odvrnila in dodala: »Nisem še videla končnega zneska, četudi sem od nje zahtevala, da mi ga sporoči. O tem sem le prebrala, in če je to res, sem tega podatka zelo vesela.«.