Tovarna podjemov v okviru projekta Start:up Maribor kot vsako leto doslej tudi letos pričakuje objavo razpisa P2, ki ga za mlada (do starosti 14 mesecev) inovativna podjetja pripravi Slovenski podjetniški sklad. V skladu z razpisom se podjetja potegujejo za 54.000 evrov nepovratnih sredstev za razvoj produkta.

Od prve do zadnje točke razpisa

Ekipa Tovarne podjemov je v dobrih 16 letih pomagala že mnogim podjetnikom, ki so uspeli na razpisu, zato dobro vedo, poudarjajo, kako se pripraviti za uspeh na razpisu. Tiste, ki se želijo kar najbolje pripraviti nanj in na njem tudi uspeti, vabijo, da se pridružijo njihovemu programu priprav, v okviru katerega bodo vsakega vodili od prve do zadnje točke razpisa ter ga pripravili na perfektno predstavitev na DEMO dnevu, ki mu lahko prinese kar 35 od 100 možnih točk.

Dva vsebinska sklopa delavnic

Program bosta sestavljala dva vsebinska sklopa delavnic, ki sta se izkazala kot ključna za uspeh na razpisu, in sicer kakovostna vsebina predstavitve podjetniške ideje, vsebinski del razpisa ter kakovostna priprava za oddajo vloge na razpis, finančni in administrativni del razpisa. Zato vabijo zainteresirane, da se prijavijo na uvodno delavnico, ki jim bo odskočna deska v celovit program za pripravo in prijavo na razpis P2.