Od najmlajših do starejših – v salonu BStudio se vsakdo počuti posebno. Ponosni so na njihove klasične in modne pristope, ki jih združujejo v široki paleti kozmetičnih storitev.

Celovita ponudba za vse generacije

BStudio ponuja celovito storitev za vse generacije. Njihovo strokovno osebje se z veseljem posveti vsaki stranki, ne glede na starost ali potrebe. Tukaj so storitve, ki jih ponujajo:

Frizerstvo

Ustvarjajo klasične in modne pričeske, ki poudarijo vašo osebnost in stil. Njihove punce so mojstrice v svojem poklicu in vedno sledijo najnovejšim trendom.

Manikura in pedikura

Poskrbijo, da bodo vaše roke in noge videti popolno in negovano. 

Laminacija obrvi in vihanje trepalnic

Poudarite naravno lepoto svojih oči s storitvami salona BStudio, ki zagotavljajo dolgotrajen in urejen videz.

Nega obraza

Nege obraza v salonu BStudio vselej prilagodijo potrebam vaše kože, da dosežejo najboljše rezultate in vam povrnejo svež in zdrav videz.

Depilacija

V salonu uporabljajo najboljše tehnike in izdelke za gladko in nežno kožo, ki traja dlje časa.

Ličenje

Poskrbijo za profesionalno ličenje za vse priložnosti, ki bo poudarilo vašo naravno lepoto in vam zagotovilo samozavesten videz.

[[image_1_article_66996]]

Punce z velikim srcem

BStudio ni zgolj salon, temveč kraj, kjer se združita profesionalnost in toplina. Njihova ekipa se trudi ustvariti prijetno in sproščeno vzdušje, kjer se vsakdo počuti dobrodošel in cenjen. S srcem pristopajo k vsakemu opravilu, kar se odraža v zadovoljstvu njihovih strank.

Spremljajte BStudio na njihovi Facebook in Instagram strani

Prijazno vzdušje in strokovnost

Njihove stranke cenijo prijaznost in strokovnost, ki ju prinašajo v vsakodnevno delo. Ne glede na to, ali potrebujete frizuro, manikuro, nego obraza ali depilacijo, se lahko zanesete na to, da boste v BStudio deležni vrhunske storitve in toplega sprejema.

BStudio že 14 let uspešno združuje tradicijo in inovativnost, da vam ponudi najboljše v svetu lepote in osebne nege. Pridružite se zadovoljnim strankam, ki se vedno znova vračajo zaradi vrhunske storitve in prijaznega pristopa. Vabljeni, da jih obiščete in se prepričate sami – v BStudio vas pričakujejo z odprtimi rokami in širokimi nasmehi.