Dostava na dom je najbolj udobna rešitev tudi v primeru nakupa plina v jeklenki. Brezhibno Zeleno jeklenko vam dostavijo v najkrajšem možnem času, dostavljavci pa so ustrezno zaščiteni.

Ker se zaradi aktualnih razmer v gospodinjstvih pripravlja veliko več obrokov doma, seveda potrebujemo tudi potrebno zalogo energije za kuhanje. V kolikor vam zmanjka plina ni nobene potrebe, da si delate skrbi in dodatne poti ter tako izpostavljate lastno zdravje, saj vam družba Butan plin Zeleno jeklenko še zmeraj nemoteno dostavlja na dom.

Varna dostava – dostavljavci ustrezno zaščiteni

Naročilo Zelene jeklenke izvedete enostavno, 24 ur na dan, s klicem na telefonsko številko 080 1115 ali preko spletnega obrazca. Ob naročilu se boste dogovorili za termin dostave, ki vam ustreza.

Skladno z nacionalnimi priporočili in ukrepi v stanju epidemije, so vsi dostavljavci pri delu ustrezno zaščiteni – obvezno uporabljajo razkužila, rokavice, maske in drugo potrebno opremo, jeklenke pa pred izdajo iz polnilnice tudi razkužimo. Seveda pa ne pozabite, da si je po rokovanju z denarjem ali uporabo dlančnikov in plačilnih avtomatov nujno potrebno temeljito umiti oziroma razkužiti roke.

Različne možnosti plačila in vsaka 11. gratis

Plačilo lahko izvedete z gotovino ali s plačilno kartico ob dostavi. Možna je tudi poravnava preko spletne banke, po predračunu, dostava pa se v tem primeru izvede po evidentiranem plačilu na strani dostavljavca. Za zvestobo boste nagrajeni, saj vam plin v vsaki 11. Zeleni jeklenki podarijo brezplačno.

Pestra ponudba drugih izdelkov za bivanje na prostem

V kolikor boste proste dneve izkoristili za kuhanje na prostem, dneve preživljate na kakem vikendu ali se že pripravljate na kampiranje, je veliko izdelkov za udobno bivanje na prostem, kuhanje, mojstre in nego avtomobila na voljo tudi v spletni trgovini . Izdelki so večinoma na zalogi in vam jih prav tako dostavijo na dom.

Naročila: https://www.butanplin.si/vprasajte-nas/narocilo-dostave-plina-v-jeklenki-na-dom/

Tel.št.: 080 1115

Splet: https://www.butanplin.si/trgovina/