14°C

To so najpogostejše napake žensk, ki odvrnejo moške

11.01.2018 ob 19:05 11.01.2018 ob 21:45
Moške odvrne marsikaj – pretirano ljubosumje, postavljanje omejitev, preveč sporočil.

Slika je simbolična / FOTO: huffpost.com

V kolikor ste samski in želite najti ljubezen, se izogibajte dejavnikom, ki jih moški ne marajo:

Nimate niti ene prijateljice

Moški s katerimi se videvate, zagotovo imajo prijatelje in zato jim bo le redko ustrezala ženska brez prijateljic. Prijatelji so pokazatelj tega, da obstajajo ljudje, ki si želijo z vami preživljati čas in v kolikor jih nimate, lahko moški predvideva, da niste primerni za druženje. Poleg tega pa si moški v večini ne želijo partnerice, ki se ne bo nikoli ločila od njih, saj potrebujejo čas in prostor zase in svoje dejavnosti.
 
Pretirano ljubosumje

Prava mera ljubosumja je dobra za zvezo in kaže, da vam je mar za nekoga. Z žensko, ki je preveč ljubosumna, bo imel moški občutek, da mu zateguje zanko okoli vratu. Poleg tega je pretirano ljubosumje znak negotovosti ženske.

Preveč pošiljanja sporočil

Moški imajo drugačen pogled na komuniciranje preko mobitelov. V večini ne marajo pretiranega dopisovanja preko sporočil. Če novemu fantu pošljete preveč sporočil, bo izgledalo kot, da ste obupana ženska, ki je končno našla moškega in ga želi za vsako ceno obdržati. Sporočila naj bodo občasna, kratka, zabavna in zapeljiva, a v pravi meri.

Nimate ciljev v življenju

Ljudje, ki nimajo interesov v življenju, razen tega, da imajo partnerja, delujejo zelo omejeno. Moški imajo radi ženske, ki imajo številne hobije in aktivnosti. Poleg tega jim je v veselje, da imajo čim več tem za pogovore, saj jim bo tako življenje pestrejše. Zato ob pričetku zveze nikakor ne opustite dejavnosti, ki vas veselijo.

Z njim ne govorite kot z otrokom

Moški ne marajo žensk, ki se z njimi pogovarjajo kot z otroci, saj jim to ni  tako simpatično, kot mislijo ženske. Takšne ženske jim delujejo neresne in nezrele.

Pregovarjanje in postavljanje omejitev

Nihče od nas ne mara imeti poleg sebe nekoga, ki mu nenehno govori kaj sme in česar ne in nekoga, ki iz vsake stvari potegne najslabše. Pozitivna energija moške privlači, negativna jih odbija. Vsak moški, ki začuti negativno energijo, se bo od ženske oddaljil, saj se z njo ne bo počutil sproščeno. Pustite partnerju, da v miru počne to kar ima rad in ga veseli že od prej, ko še nista bila v zvezi. V nasprotnem primeru se zavedajte, da lahko odide, saj bo občutil pritisk.

Grdi komentarji drugim ženskam

Ne reče se brez veze, da je človek točno to, kar prihaja iz njegovih ust. Nekaj pomeni imeti mnenje o nekom in povedati kako gledamo na stvari, drugo je, da kritiziramo in opravljamo brez pravega razloga.

Kraljica drame

Ustvarjanje drame brez tehtnega razloga je za partnerja stresno, saj takoj dobi občutek, da bo življenje s takšno žensko zelo naporno. Takšne ženske jih odbijajo, zato ne pretiravajte z reakcijami, temveč najprej malo pomislite in jih nato uskladite s realnim stanjem.

Takoj želite vedeti, ali je zveza resna

Za vsako ljubezensko zvezo je najbolje, da se naravno odvija, brez pritiskov in siljenja. Moški se izogibajo žensk, ki želijo za vsako ceno, da jim obljubijo, da bosta skupaj za vedno. To v zvezi ustvari pritisk in moški se počutijo neprijetno, kot da se od njih pričakuje nekaj, na kar niso pripravljeni.

Poveste vse o sebi

Partnerji morajo biti iskreni en do drugega, a ne v pričetku zveze. Ženske, ki v začetku fantu razkrijejo vse podrobnosti o njenem življenju, moškim niso zanimive. Za zvezo je boljše, da se počasi odpirate en drugemu, sicer zveza prične resno delovati prehitro, in intenzivna čustva hitro izginejo.

Poskusite ga spremeniti

Ženske delajo napake, ko pričnejo upravljati z novim fantom in se trudijo, da spremenijo njegove navade. Potrebno je upoštevati, kako se je on odločal o stvareh in svojem življenju, kadar je živel sam. Zato mu ne določajte kaj naj počne in kako se naj obleče. V kolikor želite na njem drastične spremembe,
raje menjajte njega.

Pričakujete, da bo vse plačal on

V zvezi je strogo prepovedano določati kdaj kdo koliko plača, a najhuje ja kadar ženska od moškega vedno pričakuje, da plača on. Tako obnašanje ga bo odgnalo od vas, saj bo mislil, da ste z njim samo denarja in da ga izkoriščate. Pokažite dobro volje in se ponudite, da boste vi plačali račun.

Morda vas zanima tudi?

Top tedna

GLASOVANJE: Izberite najboljši sladoled v našem mestu!

Čas je za glasovanje v izboru za najboljši sladoled v mestu.

Službe: Elektro Maribor nujno išče številne nove sodelavce

Podjetje išče delavce za območje Maribora, Ptuja, Slovenske BIstrice, Gornje Radgone in Murske So...

FOTO: To so kače, ki so trenutno v Mariboru in so nevarne

Pred dobrim tednom dni smo na našem spletnem portalu poročali o ugrizu kače.

Najbolj brano

S prevozi želel v Ljubljano, na železniški pa so ga pričakali policisti

V Ljubljani ga je čakal sestanek, namesto tega je imel opraviti s policisti.

FOTO in VIDEO: Ribičijo je zajel požar, več gasilcev na delu

V poznih večernih urah so ognjeni zublji zajeli Ribičijo.

FOTO: To je ostalo od znanega mariborskega lokala

Po dosedanjih informacijah je škode za okoli pol milijona evrov.

Zadnje novice

Vijolice: Zgodba, ki se lahko rodi samo v Mariboru!

Nedelja na Koroški je razigrana, pravzaprav nogometno razigrana. Prihajajo namreč Vijolice! Jih ne...

FOTO: Poletni hiti Sigale ogreli množico na StellarBeat Festivalu

StellarBeat Music Festival je ob akumulacijskem jezeru v Rogozi poskrbel za vroč dan, ki se je prev...

Trik s katerim v nekaj sekundah postanete boljše volje

Kaj lahko naredite, ko ste na koncu z živci?