Se vam večkrat na dan zgodi, da z mislimi odtavate? Potem ste prav gotovo rojeni v enem od teh šest znamenj.

Ribi

Kreativnost in domišljija vam pomenita vse. In najbolj ste produktivni, ko pustite, da vaše misli odplavajo. Seveda vedno ne izberete pravega “asa za to početje, a kaj, ko si ne morete pomagati.

Dvojčka

Ste neverjetni sanjarji in radi spustite svojo domišljijo na plano. Problem lahko nastane le, ko se preveč posvetite sanjarjenju in ignorirate stavi, ki bi jih morali opraviti.

Rak

Zelo hitro vas lahko nekaj zamoti. Razlog tiči v tem, da imate velikih sanj, in se težko osredotočiti na eno.

Devica

Zanima vas ogromno stvari in vas včasih zmoti lastna želja po znanju. Ljudje rojeni v tem znamenju združujete praktično in domišljijsko, iz česar nastane nekaj neverjetnega. Pri vas enostavno pač ne gre, da bi imeli eno brez drugega.

Vodnar

Radi preživljate čas sami s seboj, velikokrat v svojem domišljijskem svetu. Ker vam je v tem svetu domišljije tako lepo, se včasih zgodi, da se zatečete vanj tudi takrat, ko ne bi smeli in je čas za delo ali resne misli.

Tehtnica

Radi se izgubite v svojem sanjarjenju, še posebej, ko vam realnost ni všeč. Na primer, če se znajdete v napeti situaciji in ne morete nič proti njej, se skušate spomniti na nekaj bolj prijetnega.