Ste že preverili, katere ugodnosti vam prinaša kartica ugodnosti trgovin Jager v tem tednu? Če imate kartico v denarnici, jo poiščite, preverite, koliko zbranih točk je na njej ter se odpravite po nakupih.

Do 4. junija 2024 imate namreč čas, da v sklopu tekočega obdobja zbiranja točk, ki traja od začetka februarja, izkoristite številne ugodnosti, ki jih ponuja Jager klub.

Tako so z zbranimi točkami tudi v tem tednu na voljo izdelki po 50 % ali celo več odstotkov nižji ceni, poleg tega pa lahko zbirate točke ugodnosti in jih kasneje unovčite za popust pri nakupu drugih izdelkov.

Kako preveriti stanje točk?

Stanje točk na vaši kartici lahko preverite na vsakem računu po nakupovanju ali na spletni strani Jager kluba. Točke lahko zbirate le ob nakupu, naknadnega dodeljevanja ni.

Ne zamudite ugodnosti!

Pregled aktualnih ponudb in seznam izdelkov, ki jih lahko kupite s točkami, najdete v tedenskem katalogu Jager kluba, ki je dostopen na spletni strani trgovin Jager, preprosto pa si ga lahko ogledate tudi tukaj.

Še niste član Jager kluba?

Prijava v klub je enostavna in brezplačna. Postanite član in si zagotovite dostop do ekskluzivnih popustov, ugodnosti in nagrad. Več o ugodnostih Jager kluba in o tem, kako postati član, preberete tukaj.

Pa potem?

Brez skrbi, ko do 4. junija izkoristite točke, ki ste jih z nakupi v trgovinah Jager pridno pridobili, se s tem ugodnosti za vas ne zaključijo – le prostor za nove točke napravite. S 5. junijem se namreč začenja novo bonitetno obdobje zbiranja točk zvestobe z novimi izdelki.

Kaj prinaša klub ugodnosti trgovin Jager?

TAKOJ CENEJE!

Kot imetnik kartice ugodnosti kluba trgovin Jager kupujete posebej označene izdelke tudi do 50 % ceneje. Vse kar morate storiti je, da pred nakupom na blagajni, predložite svojo kartico ugodnosti.

VRNEMO NA KARTICO!

Ta oznaka vključuje širok asortiman izdelkov, pri nakupu katerih boste del vrednosti nakupa prejeli vrnjen na kartico ugodnosti. Odločitev kdaj in koliko zbranih ugodnosti izkoristite, je povsem vaša. O stanju vrnjene vrednosti nakupa boste obveščeni na vsakem računu. Svoje stanje vrnjenih nakupov boste lahko preverjali tudi na spletni strani Jager kluba.

Kartica ugodnosti kluba ugodnosti vam lahko še kako prav pride že ta teden. Katere izdelke lahko nabavite po občutno nižji ceni, za nakup katerih izdelkov lahko izkoristite zbrane točke in katere ostale bonitete vas še čakajo, lahko izveste v svežem katalogu Trgovin Jager tukaj.

S TOČKAMI DO 50 % CENEJE!

Članstvo v klubu prinaša bonitete pri čisto vsakem nakupu. Za vsak porabljen evro namreč na kartico pridobite 1 zbrano točko. Kako jih koristite? Na tedenskih letakih so izpostavljeni izdelki, ki jih bo mogoče z določenim številom točk kupiti po nižji ceni od redne, včasih tudi do 50 % ceneje!

OB NAKUPU TEKSTILA NAD 20 € VAM 10 % VRNEMO NA KARTICO

Na tekstilnih oddelkih trgovin Jager kot imetnik kartice ugodnosti ob nakupu nad 20 € kar 10 % vrednosti nakupa prejmete povrnjenega na kartico. Zbrano vrednost lahko koristite ob naslednjem nakupu v vseh trgovinah Jager na oddelkih živil, tehnike in tekstila.