V streljanju v Grosuplju je po prvih ugotovitvah policije umrla 27-letna nosečnica, ob tem pa je umrl še njen nerojeni otrok, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Policisti so našli mrtvega tudi 44-letnega domnevnega storilca, ki je, kot kaže, s strelom sodil tudi sebi. Kot poročajo za 24ur, se je 27-letnica med begom pred 44-letnikom zatekla v eno od podjetij, kjer jo je ustrelil. Storilec je domnevno njen nekdanji partner. Kljub zdravniški pomoči je umrla na kraju dogodka.

Pobegnil s kraja nesreče in se ustrelil

Kot poročajo za medij Siol.net, so po zbranih pripovedih prič izvedeli, da je umorjena ženska direktorica gradbenega podjetja, prav tako naj bi bila visoko noseča.

Osumljeni se je po umoru ženske s kraja odpeljal z osebnim vozilom. Policisti so ga kmalu po dejanju izsledili. Imel je strelno rano in je na kraju umrl. Poleg njega so našli strelno orožje, za katerega po poročanju medija 24ur ni imel dovoljenja. S PU Ljubljana so sporočili, da njegova smrt po prvih podatkih ni posledica kaznivega dejanja, torej je storil samomor.

Motiv še ni znan

Motiv za zločin še ni znan, policisti pa bodo o vseh okoliščinah dogodkov obveščali pristojno državno tožilstvo.

STA