25-letnik, ki je bil zaboden v množičnem pretepu pred mariborsko tržnico, je podlegel hudim telesnim poškodbam.

Kot smo že večkrat poročali, je minulo nedeljo, v poznih jutranjih urah, prišlo do množičnega pretepa pred mariborsko tržnico. V pretepu naj bi po besedah policije sodelovalo med 10 in 20 ljudi, številka ni jasna, saj bi se naj v tistem času, v bližini, dogajal še en pretep. Trenutni pridržani je sicer bil na kraju dogodka, a sumijo, da v sam dogodek ni bil vpleten.

Preiskava še poteka

25-letnik, ki je bil v pretepu zaboden se v UKC Maribor, se je tako že od vsega začetka boril za življenje, naposled pa  je, po naših informacijah danes ponoči, žal tudi podlegel poškodbam. Huje telesno poškodovana je bila še ena oseba, ki bi naj utrpela zlom. Informacijo je sedaj potrdil tudi Miran Šadl, tiskovni predstavnik PU Maribor: “Danes ob 0.25 smo bili iz UKC Maribor obveščeni, da je 25-letnik, ki je bil posebno hudo poškodovan v nedeljskem pretepu na Vodnikovem trgu v Mariboru, umrl,” je sporočil.

Kriminalistična preiskava tega kaznivega dejanja še vedno intenzivno poteka, o podrobnostih le-te pa zaenkrat ne morejo dajati informacij.