Včerajšnja nesreča je terjala življenje 56-letnika, ki je umrl na kraju nesreče. Lažje sta bila poškodovana 32-letnik voznik in 38-letni sopotnik. O prometni nesreči smo že poročali. 

Policija je v poročilu navedla, da je “32-letni voznik vozil osebni avtomobil v smeri Maribora in v desnem preglednem ovinku pričel prehitevati kolono vozil pred seboj v trenutku, ko je iz nasprotne strani pripeljal 56-letni voznik osebnega avtomobila. V trčenju je bil 56-letni voznik tako hudo poškodovan, da je umrl na kraju nesreče, 32-letni voznik in njegov 38-letni sopotnik pa sta bila lažje poškodovana.”

Uprava za zaščito in reševanje je sporočila, da so včeraj ob 19.48 so v mariborski občini na Koroški cesti v Kamnici gasilci GB Maribor posredovali pri prometni nesreči z udeležbo treh vozil, v enem vozilu je ostala ukleščena oseba. Gasilci so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje v vozilih, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila in jo predali reševalcem NMP Maribor ter posuli iztekle tekočine.