Neznanec naj bi zlomil steklo na oknu in iz avtomobila odtujil osebne predmete oškodovanca.

Potem ko številni navijači mariborskega prvoligaša po odhodu Darka Milaniča sicer nestrpno pričakujejo novega naslednika na trenerskem stolčku, je Ljudski vrt danes obiskala policija. Pred vhodom v klubske prostore, poroča Večer, so namreč policisti obravnavali poškodbo oziroma vlom v avtomobil tamkajšnjega športnega direktorja kluba Zlatka Zahovića.

Lastnik bi lahko bil previdnejši

Miran Šadl, tiskovni predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Maribor, je dejal, da zaradi varstva osebnih podatkov lahko potrdi zgolj vlom v vozilo. »Če bi bil lastnik vozila nekoliko bolj previden in bi upošteval nasvete policije, osebnih stvari oziroma denarnice ne bi puščal na vidnih mestih,« je pojasnil Šadl.

Razbito steklo na desnih vratih

Večer pa še navaja, da so na kraju dogodka opazili razbito okno na desnih vratih Zahovičevega zasebnega in ne klubskega vozila, med delom policijske ekipe pa je do vozila prišel tudi oškodovani Zahovič. V klubu so jim odgovorili, da komentarja nimajo, medtem ko incident, tako Večer, naj ne bi bil povezan z njegovo vlogo v mariborskem nogometu, okoli katerega so strasti zadnje dni sicer razgrete.

Do vloma naj ne bi prišlo pred stadionom niti na njegovem domu, še dodajajo, saj naj bi Zahovič razbito steklo opazil danes dopoldne, ko je sedel v avto. Vlomilec pa naj bi iz avtomobila odtujil osebne predmete oškodovanca.