Pomembna konkurenčna prednost spletne in mobilne banke Nove KBM je nedvomno odlična uporabniška izkušnja. Opravljanje bančnih storitev v mBank@Netu (Mobilna banka mBank@Net | NKBM) in Bank@Netu (Spletna banka Bank@Net | NKBM) je preprosto, hitro in udobno, uporabnikom pa je na voljo 24 ur na dan.

Do registracije računa v eni minuti

mBank@Net (Mobilna banka mBank@Net | NKBM) in Bank@Net (Spletna banka Bank@Net | NKBM) sta priročna, enostavna in jasna za uporabo, priljubljena tudi med računalniško manj veščimi uporabniki. Namenjeni sta vsem, ki želijo vsakodnevno bančništvo uporabljati kadar koli in kjer koli. Prednost spletne in mobilne banke Nove KBM je tudi v tem, da si ju lahko stranke uredijo na daljavo (NKBM Onboarding) v samo eni minuti.

Spletna in mobilna banka kmalu v zeleni barvi

V juniju bo spremenjen videz spletne in mobilne banke Nove KBM, ki bo prilagojen celostni grafični podobi Skupine OTP, hkrati pa bo v koraku s trendi sodobnega oblikovanja. mBank@Net (Mobilna banka mBank@Net | NKBM) in Bank@Net (Spletna banka Bank@Net | NKBM) bosta še zmeraj nudili iste funkcionalnosti in enostavno uporabo.

Nabor storitev na daljavo je vse daljši

Nova KBM se že od leta 2020 ponaša z nazivom najboljše spletne in mobilne banke v Sloveniji po raziskavi družbe E-laborat. Uporabniki mBank@Neta (Mobilna banka mBank@Net | NKBM) in Bank@Neta (Spletna banka Bank@Net | NKBM) bodo lahko še naprej po istem postopku dostopali do nabora storitev. Ta je bil v zadnjem času še povečan in vključuje enostavno investiranje v vzajemne sklade in nakup delnic, delitev nakupov z Visa kartico z odloženim plačilom, takojšnje plačevanje prek telefonskih kontaktov (FLIK), uvoz QR-kode in PDF-datoteke pri skeniranju položnic, začasno blokado in deblokado izgubljene kartice, prikaz PIN in CCV-kode ter številke kartice za enostavnejše nakupovanje na spletu obenem pa naročilo številnih bančnih produktov kar iz udobja doma.

Skupni cilj

V Novi KBM se zavedajo odgovornosti, ki jo na področju trajnostnega poslovanja nosijo kot ena največjih bančnih institucij v državi, zato tudi z digitalnimi rešitvami in alternativami papirnemu poslovanju ter prihranjenimi potmi na banko ali pošto ohranjajo naš planet bolj zelen tudi za generacije za nami.