Kristina Penava, do nedavnega še najbolj privlačna prodajalka mandarin, ki je v bližini Zagreba na stojnici prodajala mandarine, pred katero so se bohotile dolge vrste čakajočih, do njene stojnice pa so organizirali celo izlete, je nedolgo nazaj svoje redne stranke precej razočarala.

Nova prodajalka: »Dobila je boljšo ponudbo«

Kot poročajo hrvaški mediji, mandarin ne prodaja več. Nova prodajalka ob njeni nekdanji stojnici pa naj bi užaloščenim kupcem že sporočila, da Kristine na tej tržnici ne bo več. »Dobila je boljšo ponudbo,« jim je kar po vrsti sporočala prodajalka odločitev Kristine Mandarine, kot so jo poimenovali kupci, ki so še kar naprej množično drli k obcestni stojnici blizu Podsusedskega mosta, ki povezuje Bestovje z Zagrebom. Tam je namreč bogato obdarjena ženska 10 ur dnevno prodajala mandarine in nekatero drugo sadje. Prodala je tudi po 300 kilogramov mandarin iz doline Neretve na dan, s kupci se je tudi fotografirala, zato naj bi lastnik stojnice imel resne skrbi, saj že občuti hud padec v prodaji.

Pripravlja veliko presenečenje

Na Instagramu se je oglasila tudi Kristina, ki je svojim kupcem sporočila: »Zaradi velikega zanimanja in poizvedovanja medijev potrebujem nekaj dni oddiha! Hvala, se vidimo v kratkem.« Nadvse popularna Kristina Mandarina je svojim sledilcem na Instagramu tudi odkrila, da je pripravlja veliko presenečenje z naslovom Mandarina event. Več podrobnosti, je dodala, pa bo razkrila v kratkem.