Kitajski velikan z globalno rešitvijo HiCampus bistveno izboljša omrežne izkušnje, kar doseže z inovativnimi rešitvami. Mednje sodijo s tehnologijo 5G opremljena serija izdelkov AirEngine Wi-Fi 6, ki podjetjem omogoča popoln brezžičen dostop, Campus OptiX, ki zagotavlja popolnoma optične povezave, ter umetna inteligenca (AI) za bolj učinkovito vzdrževanje omrežja.

100 megabitov kjerkoli

HiCampus podjetjem omogoča, da izkoristijo 100 megabitov prenosa podatkov kadarkoli in kjerkoli ter zmanjšajo skupno porabo električne energije za tretjino. Prav tako je mogoče spremljajo kakovost omrežja v realnem času in samodejna optimizacija omrežja, s čimer se zmanjša delež napak v omrežju.

Nov standard WI-Fi omrežja

Z novo serijo izdelkov AirEngine Wi-Fi 6, ki jih poganja vrhunska tehnologija 5G, Huawei podjetjem prinaša prenos podatkov 10 gigabitov na sekundo, zakasnitev 10 milisekunde, 20 odstotkov večji premer pokritosti glede na standarde v industriji ter 100 odstotkov boljši signal. To pomeni visokokakovostni, popolnoma brezžični dostop na celotnem območju podjetja. S tem pa Huawei podjetjem pomaga pospešiti digitalno transformacijo.