Društva

Svet invalidov Mestne občine Maribor in mariborska invalidska društva so v četrtek, 7. novembra 2019, v Kazinski dvorani SNG Maribor priredili že 10. Kulturni večer invalidov Maribora.

Uredništvo5 dni

Včeraj smo objavili novico, ki so jo prvi lansirali v Delu, in sicer, da bo denar društva Palčica Pomagalčica, ki je za 19-mesečnega Krisa uspelo zbrati več kot 3,8 milijona evrov, obdavčen. Furs miri, da do tega ne bo prišlo, saj država nima namena posegati v denar, zbran v dobrodelne namene.

Uredništvo1 mesec

Tudi košarkaški as uka Dončić je presenetil z lepo gesto zbiranja sredstev za malega Krisa, s tem pa nevede vest o humanitarni akciji popeljal v ZDA.

Uredništvo2 meseca

Objavljamo popravek prispevka: Priljubljen lokal v centru zbira šolske potrebščine : V zameno gratis koktajl ali kavica

Uredništvo3 meseci

Danes v Festivalni dvorani poteka Mednarodni sejem eksotičnih živali, ki jih razstavlja okoli 40 razstavljalcev.

Tjaša Lešnik6 mesecev

Dogajanju se letos prvič pridružujejo parterji iz Avstrije, medtem ko je sodelovanje s partnerji s Hrvaške že utečeno.

Uredništvo6 mesecev

Boris Krabonja je na družbenem omrežju Facebook objavil zapis o “sodnikih”, ki presojajo njegova dejanja in upa, da bodo prav ti poskrbeli, da bo UPornikov račun za pomoči potrebne karseda poln.

Vanja Čiček9 mesecev

Pred prihajajočimi prazniki v Lidl Slovenija ponovno začenjajo z dobrodelno akcijo zbiralnih košar.

Uredništvo12 mesecev

Društvo Humanitarček že šesto leto vabi, da decembrski dnevi zadišijo drugače ter da se odmaknemo od hitro kupljenih daril, neiskrenih objemov in hitenja.

Živa Krušič Gorišek12 mesecev

Klub mariborskih študentov je na Ftrgatvi tudi letos poskrbel za dobrodelno noto, s pomočjo okoliških vinarjev in Mariboxa so zbrali 1000 evrov za 7-letnega Marka, ki ima diagnosticirano cerebralno paralizo.

Uredništvo12 mesecev

Starejša gospa lahko iz danes na jutri ostane brez stanovanja.

Uredništvo1 leto