Društva

Srpsko kulturno društvo Maribor bo tudi to leto poskrbelo za novoletno zabavo. Interes je izjemno velik.

Uredništvo3 meseci

Po svetu že skorajda kraljujejo trgovine z recikliranimi izdelki in izdelki iz druge roke, pri nas v Mariboru pa le počasi sledimo trendom takšnega nakupovanja.

Daniela Leskovar3 meseci

Društvo paraplegikov Podravja obeležuje 40. obletnico delovanja. Predsednik društva Boris Klep je dejal da se v Mariboru spremembe dogajajo, a s prepočasnimi koraki. Želijo si javnega stranišča in večje dostopnosti v nekaterih javnih ustanovah.

Tea Tošić Golob4 meseci

Včeraj smo objavili novico, ki so jo prvi lansirali v Delu, in sicer, da bo denar društva Palčica Pomagalčica, ki je za 19-mesečnega Krisa uspelo zbrati več kot 3,8 milijona evrov, obdavčen. Furs miri, da do tega ne bo prišlo, saj država nima namena posegati v denar, zbran v dobrodelne namene.

Uredništvo6 mesecev

Tudi košarkaški as uka Dončić je presenetil z lepo gesto zbiranja sredstev za malega Krisa, s tem pa nevede vest o humanitarni akciji popeljal v ZDA.

Uredništvo6 mesecev

Robert Kereži, predsednik Športnega društva Non plus ultra iz Maribora, sicer pa trail, ultra trail in puščavski tekač ter velik ljubitelj narave, bo v okviru društva izpeljal prvi pohod oziroma trail tek pijateljstva – Vranov let 2019 -, v spomin na reševalno akcijo, ki se je zgodila med drugo svetovno vojno.

Uredništvo7 mesecev

Objavljamo popravek prispevka: Priljubljen lokal v centru zbira šolske potrebščine : V zameno gratis koktajl ali kavica

Uredništvo8 mesecev

Danes v Festivalni dvorani poteka Mednarodni sejem eksotičnih živali, ki jih razstavlja okoli 40 razstavljalcev.

Tjaša Lešnik11 mesecev

Dogajanju se letos prvič pridružujejo parterji iz Avstrije, medtem ko je sodelovanje s partnerji s Hrvaške že utečeno.

Uredništvo11 mesecev

Boris Krabonja je na družbenem omrežju Facebook objavil zapis o “sodnikih”, ki presojajo njegova dejanja in upa, da bodo prav ti poskrbeli, da bo UPornikov račun za pomoči potrebne karseda poln.

Vanja Čiček1 leto

Pred prihajajočimi prazniki v Lidl Slovenija ponovno začenjajo z dobrodelno akcijo zbiralnih košar.

Uredništvo1 leto