FOTO: Luksuzna stanovanja, ki so ta hip naprodaj v Mariboru

Uredništvo , 03.10.20 ob 20:29

Za vas smo na enem mestu zbrali nekaj luksuznih stanovanj, ki so v Mariboru ta hip naprodaj.

Za vas smo na enem mestu zbrali nekaj luksuznih stanovanj, ki so v Mariboru ta hip naprodaj.

V novozgrajenem naselju treh blokov na voljo penthouse

Na mirni in zelo sončni lokaciji v Košaškem dolu, le 1500 metrov iz centra mesta, prodajo PENTHOUSE z veliko teraso, ki se nahaja v novozgrajenem naselju treh blokov. Bivalna površina je 287 kvadratnih metrov. Cena stanovanja je 265.000 evrov. Več pa najdete tukaj. 

Na voljo bo 12 enot različnih velikosti in sicer od 3 sobnega do 5 sobnega v izvedbi pritličnega, dvoetažnega in penthouse stanovanja oz. vrstne hiše.

Skoraj pol milijona za stanovanje v centru

Podjetje Mezanin prodaja 2-sobno, 99 kvadratnih metrov veliko stanovanje v centru mesta. Stanovanje se tudi oddaja, najemnina je 2000 € + stroški. Mirna soseska v centru mesta. Če se odločite za nakup, boste zanj odšteli 450.000 evrov. Več o stanovanju pa tukaj.

Stanovanje s prelepim pogledom na Pohorje

Na Pohorski ulici je naprodaj 3-sobno stanovanje, katerega bivalna površina je 155 kvadratnih metrov. Gre za nadstandardno stanovanje s prelepim pogledom na Pohorje. Stanovanje se nahaja v stanovanjskem bloku, ki je bil zgrajen v letu 2001, vendar je bilo v letu 2011 v celoti obnovljeno.

Možna je menjava tudi za drugo nepremičnino. Zanj boste odšteli 234.000 evrov. Celoten oglas najdete tukaj.

Razkošno stanovanje z 200 kvadratanih metrov velikim atrijem

Na Studencih je naprodaj razkošno 4-sobno stanovanje z večjim atrijem. Za 146 kvadratnih metrov boste odšteli 358.189 evrov. K stanovanju spada kar 199 kvadratnih metrov atrija in dve parkirni mesti.

V stanovanju so visoki stropovi višine 280 centimetrov. Na skupnih delih je vgrajeno luksuzno dvigalo proizvajalca KONE, prvo tovrstno digitalno dvigalo v Mariboru. Stanovanje ima možnost vgradnje lastnega bazena – opcijsko doplačilo. Celoten oglas je na voljo TUKAJ.

200 kvadratnih metrov v centru mesta za 340.000 evrov

V centru Maribora, natančneje na Slovenski ulici, se prodaja 4-sobno meščansko stanovanje. Površina stanovanja meri dobrih 200 kvadratnih metrov in se nahaja v drugem nadstropju ter mansardi. Zanj boste morali odšteti 340 tisočakov. Prodaja ga podjetje Prima Vista d.o.o..

Na bolhi so zapisali: “Stanovanje odlikuje prefinjena ambientalna ureditev, ki izbrano povezuje klasični in moderen bivalni stil. Kakovostne talne obloge poudarjajo meščanski karakter stanovanja, ki ga v vseh prostorih povezuje naravna svetloba in eklektičen ambient.” Celoten oglas najdete TUKAJ.