Dogodki

Izobraževanje

Začetni tečaj swinga - Lindy Hop 1

Začetni tečaj swinga - Lindy Hop 1

Lindy hop je srečen, energičen ples, ki te napolni z radostjo in pričara nasmešek na tvoj obraz. Je najpopularnejša zvrst Swinga na svetu. Je plesna fuzija dveh celin: evropske plesne elegance in afriške prizemljene svoboge gibanja.

Če bi se rad/rada naučil plesati, kot so plesali takrat, v 30. in 40., si na pravem mestu!
------
ZAČETNI TEČAJ lindy hopa bo potekal ob torkih, od 19.00 do 20.15, v plesno rekreacijskem centru JAM, na Miklavčevi ulici 7, v Mariboru.
S tečajem pričnemo v torek, 27. februarja, in ga nadaljujemo in stopnjujemo vsak teden, vse do poletja! Vaša učitelja novih plesnih korakov in figur bosta plesni tandem 💃 Tina in 🕺 Luka.

👉 Za začetni tečaj ni potrebno nobeno plesno predznanje.
👉 Prijavite se lahko v plesnem paru ali pa sami. V primeru solo prijave počakamo, da se prijavi še nekdo v nasprotni vlogi in sta potem oba sprejeta na tečaj.
👉 Na tečajih načeloma vsak pleše z vsakim, kar je boljše za tvoj plesni razvoj, pa še zabavneje je.
👉 Cena dvomesečnega tečaja je 60 € na osebo in zajema osem vaj po 1h15min, enkrat tedensko.
👉 Za študente in dijake je cena 50 €.
👉 Po uvodnem dvomesečju nadaljujemo z dvomesečnimi tečaji do konca sezone 2023/2024 po enaki ceni v enakem terminu.
👉 Prijavite se lahko preko obrazca na naši spletni strani (http://www.theswingbrats.com/prijavnica.html), v katerega vpišete, da se prijavljate na tečaj “Lindy Hop 1 MB” in dodate svoje podatke. V primeru prijave v paru vnesite tudi partnerjeve podatke (za uspešno prijavo v paru morata oba člana plesnega para izpolniti prijavnico).

Več informacij: