Dogodki

Glasba

Šišmiš razpaljotka vol. IV

Šišmiš razpaljotka vol. IV

VULVATHRONE //
Sprijeni naklepi in nakane o ustanovitvi z vsakovrstnimi perverzijami navdahnjene skupine so bile osrednja tematika prenekaterega z alkoholnimi hlapi prav nemilostno nasičenega večera, v katerih je skupina Vulvathrone s pijansko vehemenco radostno naznanjala dremotni težkokovinarski srednji skorajšnji prihod kultne pornogrinderske razturačine, kot ga Slovenija še ni videla. V brlogu so se druga za drugo kotile kakofonične cvetke, atonalne viže in nebrzdane orgije, zato se je upa polna skupina godbenikov odpravila na neizmerno utrudljivo in duhamorno pot. Kot štiriglava pošast smo igrali na mnogoterih koncertih in festivalih s skupinami kot so Dying Fetus, Napalm Death, Nile, Incantation, Abrasive, Sanatorium, Lividity itd.

MORYWA //

Štajerski kvintet Morywa je ansambel, ki s svojo polnomastno različico glasbe z veseljem povzroča heksenšuse in piskanje v ušesih velecenjenih poslušalcev. Po nekaj menjavah članov je band le prišel do stabilnega izotopa, ki je s svojo glasbo pripravljen na oranje mnogih odrov. Prav tako je v pripravi nov album, ki bo luč sveta ugledal v letu 2024.

SOVRAG //
Sovrag je metal zasedba iz Ljubljane ki je nastala leta 2018. Leta 2021 so izdali prvi EP Tribute to Death, v letu 2023 pa dolgometražni prvenec Perfect Form from Chaos Born. Definirati in opredeliti SOVRAG je nemogoče, kot je nemogoče na eni strani potešiti človekovo slo po agresiji in konfliktu, ter na drugi strani željo po harmoniji, miru in radosti. Glasbeno Sovrag bazira na old school zvokih 90. let, med melodic death, black in thrash stili.

Več informacij: