DOGODKI

Top šiht

Iz predala izbrskajte svoj življenjepis, iz omare pa najbolj čisto srajco, saj vas morda kmalu čaka zaposlitveni razgovor. Preverite, katero delovno mesto je prav za vas in se čimprej prijavite!

Uredništvo2 uri

LinkedIn profil je vaša nenehno spreminjajoča se digitalna vizitka. Kako izkoristiti vse možnosti tega hitro rastočega socialnega omrežja in kako ustvariti zavidanja vreden LinkedIn profil?

Uredništvo2 dneva

Elektro Bosnar ter HVAC montaža, zaupanja vredni podjetji, ki ponujata vse od elektro storitev do strojnih inštalacij, izstopata tudi kot delodajalca. Izkoristite priložnost in se pridružite njihovi ekipi!

Uredništvo6 dni

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat vse od priložnosti za delo na luksuzni križarki do drugih dobro plačanih zaposlitev, ki obljubljajo celo 13. in 14. plačo!

Uredništvo2 tedna

Hitro rastoče socialno omrežje, ki omogoča karierno mreženje, postaja stalnica v poslovnem svetu tudi v Sloveniji. Ne odlašajte več z ustvarjanjem svojega LinkedIn profila!

Uredništvo2 tedna

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat smo se poglobili v številna delovna mesta, ki jih lahko najdemo na LinkedInu, rastoči platformi za karierno mreženje!

Uredništvo3 tedni

Študentski TOP ŠIHT izbor tokrat prinaša vse od priložnosti za delo na Univerzi v Mariboru do strežbe v priljubljenem lokalu, grafičnega oblikovanja …

Uredništvo3 tedni

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat kar devet raznovrstnih in perspektivnih prostih delovnih mest!

Uredništvo4 tedni

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat vse od prostih delovnih mest v Trgovinah Jager, Mercatorju in Perutnini Ptuj do zanimivih inženirskih priložnosti. 

Uredništvo1 mesec

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat kar nekaj ponudb avstrijskih podjetij ter več izvrstnih priložnosti za delo v mariborskem tehnološkem podjetju Nomnio!

Uredništvo1 mesec

Poslali ste življenjepis in pričaka vas sporočilo z vabilom na razgovor za službo. Čestitke, ste en korak bližje svojemu TOP ŠIHTU! Da bo ta res vaš, smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov za zaposlitveni razgovor!

Uredništvo1 mesec