Šport

Rožman prosil za razumevanje in ni odgovarjal na vprašanja

Jaša Lorenčič, 19.09.21 ob 22:46

Simon Rožman je po tekmi z Muro podal le izjavo o tekmi in poprosil: “Glede na mojo dostopnost v preteklosti bi vas prosil za razumevanje, da bi se s tem poročilom tiskovna konferenca zaključila. Smo še vročih glav, tudi sam imam vprašanja, kaj je bilo in kaj bo.”

Rožman prosil za razumevanje in ni odgovarjal na vprašanja

Maribor je že štiri tekme brez zmage. In posledično šesto moštvo v ligi. V soboto je iz Ljudskega vrta ušlo, da naj bi Simon Rožman odstopil, toda vendarle je vodil nocojšnjo tekmo proti Muri. Neuradno zato, ker je pristal na odločitev, da bo še vodil to eno tekmo. In nato odšel. Maribor je izgubil (1:2). Nato je Rožman prišel pred novinarje. 

In povedal: Glede na mojo dostopnost v preteklosti bi vas prosil za razumevanje, da bi se s tem poročilom tiskovna konferenca zaključila. Smo še vročih glav, tudi sam imam vprašanja, kaj je bilo in kaj bo. Prosim za razumevanje. Zahvaljujem se in vas lepo pozdravljam.” 

Rožmanovo sporočilo

“Mislim, da smo zelo dobro odprli tekmo. spremenili smo potavitev z namenom, da bi naredili vse, da bi bili bolj kompaktni, glede nato, da smo prejeli prej veliko zadetkov. Zasluženo smo prišli do našega gola. Nato pa napaka, izigrani smo bili v situaciji dva na dva.

Skušali smo nadaljevati. Ampak nato sporna situacija: drseči štart, ne moreš se ustaviti, to je zapeljalo tekmo v nezaželeno smer. Muri smo želeli pustiti čim manj, bili smo nevarni v polprotinapadih in dobili gol iz prekinitve. Kaznovala nas je prekinitev na postavljeno obrambo. Moramo pa čestitati nasprotniku za dva gola in zasluženo zmago. Fantom nimam karkoli za očitati.”

Je pa vratar vijoličastih Ažbe Jug pred tem povedal: “Ze mene je še vedno trener tukaj”. 

 

map beljakovine
Vse, kar morate vedeti o MAP beljakovinah!
Lajfstajl
Vse, kar morate vedeti o MAP beljakovinah!
Oglasno Sporočilo, Danes ob 08:00
Prazniki
Velikonočna tradicija v Lovrencu na Pohorju: Od sejma do blagoslova ognja