V NK Maribor so danes razkrili novosti. V Turčiji v Beleku, kjer so vijoličasti na pripravah, so bili opravljeni podpisi pogodb.

Vijoličasti se trenutno še vedno nahajajo v Turčiji v Beleku, kjer prehajajo v drugo polovico priprav. Danes so v NK Maribor predstavili novosti – podpisi pogodb so opravljeni.

Trije podaljšali pogodbe

Športni direktor NK Maribor je za uradno spletno stran NK Maribor povedal: »Naša hrbtenica je v zelo dobrem, zdravem, ambicioznem stanju in ostaja med nami. Z zadovoljstvom lahko povem, da so Handanović, Šuler in Rajčević pripravljeni prenašati kulturo kluba na mlajše igralce, na vse okrog sebe z nezmanjšano ambicijo tudi v prihodnje. Vsi trije so podaljšali pogodbe za še po eno sezono, kar nas izjemno veseli. Hrbtenica je osnova vsakega zdravega telesa in oni so hrbtenica NK Maribor.«

Skupno so odigrali 781 tekem, kot ob tem doda Zahović, to pomeni neizmerno zaupanje tako med igralci in klubom, kot igralci in navijači: “Povezava je zelo zdrava in verjamem, da nas skupaj čakajo novi prijetni trenutki.”

19-letnik naložba za prihodnost

Pogodbo do leta 2022 je podpisal 19-letni Lovro Grajfoner kot eden izmed petih nadarjenih mladincev na pripravah. »Lovro je naš Gattuso, fant, ki je pokazal, da ima vrhunsko kvaliteto in profesionalnost. Takšnih talentov ne želimo izgubiti. Želim mu vso srečo v nadaljnjem razvoju. Je na dobri poti s svojim delom, a v profesionalizmu potrebuješ tudi nekaj sreče. Upam, da jo bo imel,«je dejal Zahovič.