Šport

Predsednik UEFE Aleksander Čeferin je izpostavil možnost, da se letošnja sezona Lige prvakov in Evropske lige ne bo končala z zmagovalci, pač pa se preprosto ne bo nadaljevala. 

Uredništvo2 uri

UEFA je potrdila odločitev, da so zaradi pandemije novega koronavirusa vse reprezentančne tekme, ki so bile na sporedu do konca junija, preložene. Prav tako so do nadaljnjega prekinjena tudi klubska tekmovanja, vključno z ligo prvakov in evropsko ligo.

Uredništvo4 dnevi

Takšna priložnost, kot jo je dobil novi športni direktor Maribora, ne pride pogosto. Včasih niti enkrat v karieri. Kateri bodo ključni izzivi zanj? Izbira trenerja, izbira kadra, način dela, komunikacija z javnostjo. Ne, v Ljudskem vrtu nič ni nepomembno.

Jaša Lorenčič1 teden

Željko Filipović v karanteni čaka na morebitno novo ponudbo. Spregovoril je o trenutnem dogajanju v NK Maribor.

Uredništvo1 teden

Priznala je tudi, da si želi precej več, a preteklosti ni mogoče spremeniti. V preteklih mesecih tako išče lekcijo, ki ji bo pomagala za naprej.

Uredništvo1 teden

Tudi v športu so se bili primorani prilagoditi trenutni situaciji. Igralci doma trenirajo individualno. Profesionalni nogometaši so zaposleni kot samostojni podjetniki in trenutno ne morejo opravljati svojega dela. Na tem mestu upajo, da bodo igralci razumeli, da trenutno ne morejo dobiti polnih plač.

Uredništvo2 tedna

Svetovna protidopinška agencija vsem lokalnim organizacijam nalaga, da naj poskrbijo, da bodo izvajalci nadzorov oziroma testov brez kakršnih koli simptomov bolezni.

Uredništvo2 tedna

Vzrok za preložitev, ki ga je sprejela Uefa, je pandemija novega koronavirusa.

Uredništvo3 tedni

Evropska nogometna zveza Uefa bo v torek opravila videokonferenco z vsemi 55 članicami in se z njimi pogovorila o aktualnih temah.

Uredništvo3 tedni

S Kitajske, kjer je izbruhnil novi koronavirus, prihajajo spodbudne novice.

Uredništvo3 tedni

Sklep je bil sprejet na njegovo pobudo in z današnjim podpisom sporazuma je sodelovanje športnega direktorja s klubom končano.

Uredništvo3 tedni