Šport

Slovenski šampion je na začetek sezone dobro pripravljen, dodatno pa je skušal še izboljšati nekatere elemente v vožnji, za katere meni, da bi mu lahko pomagali pri doseganju zadanih ciljev.

Uredništvo10 ur

Pri 20-letni Slovenki pa so pri nominaciji prepoznali njene izjemne uspehe. Od leta 2013, ko se je udeležila svojega prvega mednarodnega tekmovanja, je nanizala 71 uvrstitev na zmagovalne stopničke ter ob tem osvojila 51 zmag

Uredništvo16 ur

Ocene igralcev Maribora na tekmi z Muro na Fazaneriji. 

Jaša Lorenčič1 dan

Mlada slovenska teniška igralka Kaja Juvan je zablestela na uvodu turnirja WTA v Acapulcu in iz nadaljevanja izločila peto nosilko.

Uredništvo2 dneva

Nogometaši Olimpije so v 2. krogu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti kranjskemu Triglavu z 0:2 (0:1)

Uredništvo2 dneva

Maribor doslej v šestih prvenstvenih tekmah Mure še ni premagal. Kako bo torej šlo vijoličastim ob 17. uri v Fazaneriji jutri?

Jaša Lorenčič2 dneva

Domačim ljubiteljem smuke pa se bo predstavil v nedeljo, 29. marca, na prireditvi Samo gas na Kaninu. Gre za smučarsko tekmovanje s skupinskim startom za rekreativce.

Uredništvo2 dneva

Luka Zahović je na sobotnem derbiju z ljubljansko Olimpijo utrpel poškodbe gležnja in odšepal z igrišča.

Uredništvo2 dneva

V ponedeljek zjutraj so v skupni izjavi Angleška, Škotska in Severnoirska zveza za javnost to sporočile zaradi novih izsledkov tamkajšnje študije Field.

Uredništvo3 dnevi

Dvakratna svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec Crans Montano zapušča z dvema uvrstitvama v najboljšo petnajsterico. Smuka na tem prizorišču v Švici je končala na 12. in 13. mestu, na alpski kombinaciji pa je nastopila zgolj na superveleslalomu, slaloma namreč zaradi slabega počutja zadnjih deset dni ni mogla trenirati.

Uredništvo4 dnevi

Italijanka Federica Brignone je zmagovalka tudi druge alpske kombinacije za svetovni pokal. V Crans Montani je bila najhitrejša že po prvem delu, superveleslalomu, v finalnem slalomu pa je zlahka ubranila napade izzivalk za peto zmago v tej zimi in 15. v svetovnem pokalu. Za najboljši slovenski dosežek je poskrbela Maruša Ferk s šestim mestom.

Uredništvo4 dnevi