Šport

Po včerajšnjih pregledih, so se zdravniki iz klinike v Osnabrucku odločili za operacijo, ki so jo naredili danes dopoldan.

Uredništvo4 ure

Po poročanju Slobodne Dalmacije je nekdo prerešetal hišo v Makarski, ki pripada bivšemu slovenskemu nogometnemu vratarju Dinu Laliću in njegovemu očetu.

Uredništvo10 ur

Slovenska nogometna izbrana vrsta pod vodstvom Matjaža je že prispela v Hajfo, bo jutri zvečer pričela kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2020 proti Izraelu.

Gabrijel Toplak9 ur

Mariborčan je pred dnevi na tekmi grdo padel. Zdravniki so videli starejšo poškodbo medenice, a kot kaže k sreči temu ni tako

Uredništvo1 dan

David Flakus Bosilj je začel nogometne korake v domačem klubu na Pobrežju, kjer je nogomet doživljal še kot igro in ne kot morebiten poklic.

Gabrijel Toplak1 dan

Milec je po daljši odsotnosti na igrišče stopil minulo soboto, na tekmi z Olimpijo.

Uredništvo1 dan

Sezona smuke je do nadaljnjega spet odprta, medtem pa je Bike Park Pohorje zaradi zasneženosti trenutno prenehal z obratovanjem.

Uredništvo2 dneva

Domen Prevc je postal najboljši letalec vikenda v Vikersundu, kjer so potekale tekme za svetovni pokal, slavil je tudi danes.

Uredništvo3 dnevi

Slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar je današnjo tekmo v Švici končal na 16. mestu, vse to zaradi hudega padca, ki ga je pripeljal v bolnišnico.

Uredništvo3 dnevi

Po derbiju ostaja stanje na lestvici nespremenjeno. Golov ni bilo, ni pa manjkalo ritma, dinamike in vznemirjenja. Več o ugotovitvah sobotnega večera v Stožicah je strnil Darko Milanič.

Uredništvo3 dnevi