Šport

Nogometaši kranjskega Triglava so v 10. krogu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Mariboru z 1:3 (0:1).

Uredništvo7 ur

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je uspešno prestala prvi izločilni dvoboj evropskega prvenstva. V osmini finala je v ljubljanskih Stožicah s 3:1 (-25, 17, 16, 17).

Uredništvo1 dan

Na osrednjem mariborskem spletnem mediju Maribor24.si smo skupaj z Zdravo zabavo in Bodifitom v okviru raziskave Kako fit je mesto? pripravili nagradno igro za dve osebi za 5-tedensko vodeno vadbo. Izbrana sta bila Jasmina Pečnik in Luka Matijaško.

Uredništvo1 dan

V osmini finala se bo v Stožicah Slovenija pomerila z Bolgarijo, popravnega izpita več ne bo.

Uredništvo2 dneva

Na trgu v rojstnih Makolah ga je pozdravila več stoglava množica in skandirala njegovo ime.

Gabrijel Toplak2 dneva

V program Snowpass, h kateremu je pristopilo Mariborsko Pohorje, je trenutno vključenih več kot 100 smučarskih centrov v Evropi.

Uredništvo2 dneva

Zlatko Zahović, naj bi po poročanju drugih medijev, danes dejal, da je podaljšanje pogodbe Darka Milaniča, odvisno od rezultata v Kranju.

Uredništvo2 dneva

V kolikor želite leteti, imate ta vikend, možnost na športnem letališču v Skokah to storiti po znižanih cenah.

Uredništvo3 dnevi

Potem ko je včeraj drugoligaš Koper izločil Maribor, je danes novo presenečenje pripravil velenjski Rudar, ki je v osmini finala nogometnega pokala Slovenije izločil branilca naslova, ljubljansko Olimpijo. Velenjčani so v Ljubljani slavili z 1:0 (0:0).

Uredništvo3 dnevi

Svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser ima naslov prvaka že nekaj časa v rokah, decembra bo prejel tudi uradno priznanje za najboljšega na svetu v razredu MXGP. A do takrat ga čaka še nekaj dela, naslednji konec tedna pokal narodov, potem dirkaški izziv v ZDA, pa še poslovni obisk Japonske. Že zdaj pa razmišlja tudi o sezoni 2020.

Uredništvo4 dnevi

Slovenci morajo zdaj čakati na zadnjo tekmo skupine med Turčijo in Finsko, po kateri bo znano, ali bodo zasedli drugo ali tretje mesto v skupini.

Uredništvo4 dnevi