Šport

Znani češki vratar je osvojil 13 pokalov v 11 sezonah v dresu ekipe Chelsea, od tega štiri naslove prvaka angleške lige in ligo prvakov ter ob koncu še pokal FA z Arsenalom leta 2017.

Uredništvo1 dan

Slovenska nogometna reprezentanca, ki je nocoj v Stožicah gostila reprezentanco Avstrije, je zelenico ponovno zapuščala sklonjenih glav.

Uredništvo20 ur

Na drevišnji bržčas ključni tekmi kvalifikacij bo tekmec sicer oslabljena Avstrija, a njen niz neporaženosti zahteva dobršno mero previdnosti.

Uredništvo1 dan

Nogometni klub Veržej bo po novem vodil Milko Djurovski, ki bo skušal izboljšati slabe rezultate kluba.

Uredništvo2 dneva

Danes je na sporedu zadnja velika kolesarska dirka sezone, enodnevna dirka po Lombardiji. Eden glavnih favoritov za zmago bo prvi kolesar sveta Slovenec Primož Roglič, ki bo skušal na trasi med Bergamom in Comom po 243 kilometrih postati prvi Slovenec z zmago na eni od največjih klasik.

Uredništvo3 dnevi

Na sedmi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020 v Skopju je Slovenija izgubila proti Severni Makedoniji.

Uredništvo4 dnevi

Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič je zmagal na enodnevni dirki v Italiji. Po izjemni zmagi na 102. izvedbi Gira d’Emilia je kolesar Jumbo Visme slavil še na 197 km dolgi preizkušnjo Tre valli Varesine.

Uredništvo6 dni

Po izjemni zmagi na 102. izvedbi Gira d’Emilia se bo kolesar Jumbo Visme zdaj spopadel še s 197 kilometrov dolgo preizkušnjo Tre valli Varesine.

Uredništvo1 teden

Igralec Maribora je dobil dovoljenje, da pod vodstvom Roberta Prosinečkega zaigra za bosansko reprezentanco.

Uredništvo1 teden

Luka Zahović se je poškodoval na nedeljski tekmi proti Muri in bo tekmi izpustil.

Uredništvo1 teden

Maribor in Mura sta včeraj tekmo zaključila brez zmagovalca. Milanič tekmo opisuje kot odlično, a doda, da škoda, da iz številnih priložnosti, ki so si jih priigrali, niso zadeli.

Uredništvo1 teden