Šport

V prvi vožnji druge dirke svetovnega prvenstva v motokrosu po premoru je Slovenec Tim Gajser po več težavah ostal brez uvrstitve.

Uredništvo2 uri

Letos se v Sloveniji tako obeta izjemno trd boj za naslov najboljšega. Rok Možič si želi, da bi imeli tudi letos možnost, da se borijo za mesta, ki vodijo v sam vrh.

Uredništvo2 uri

V času obstoja nove podobe je Skatepark Maribor prejel že tri nagrade. Koncept deli območje na tri cone, zahodni del je rolkarski poligon, centralni del klubski prostor in vzhodni del območja predstavlja krajinska ureditev z novimi potmi v prostoru in sedali ter zasaditvijo.

Uredništvo21 ur

Dobra in slaba novica iz Ljudskega vrta: dobra je, da ne bo treba na Islandijo v prvem krogu kvalifikacij za ligo Evropa. Nikamor ne bo treba, zmagovalec iz Severne Irske ali San Marina pride v Ljudski vrt. Je pa Maribor ostal po tekmi z Domžalami še brez uvodnega kroga prvenstva proti Aluminiju. Tekmece, da bi ostali v ritmu, je zdaj (pre)težko najti.

Jaša Lorenčič2 dneva

Danes ob četrti uri se je na Gradbeni šoli Maribor začel šahovski turnir, 23. Memorial Vasje Pirca, ki poteka v organizaciji Želežničarskega šahovskega kluba Maribor in Šahovske zveze Slovenije.

Ajda Strajnar2 dneva

Tekma prvega kroga med Nk Maribor in Nk Aluminij bo zaradi okužbe enega izmed nogometašev v vrstah Aluminija prestavljena.

Uredništvo2 dneva

Španski nogometni klub Atletico Madrid je sporočil imeni nogometašev, ki sta bila pozitivna na test novega koronavirusa. Gre za hrvaškega reprezentanta Šimeta Vrsaljka in argentinskega napadalca Angela Correo.

Uredništvo2 dneva

Nogometaši NK Maribor so dobili nasprotnike v prvem krogu kvalifikacij za uvrstitev v Ligo Evropa.

Uredništvo2 dneva

Primož Roglič je osvojil trietapno kolesarsko dirko Tour de l’Ain v Franciji.

Uredništvo3 dnevi

Tim Gajser je bil najhitrejši v prvi vožnji velike nagrade Latvije za svetovno prvenstvo v motokrosu v razredu MXGP. Druga vožnja bo na sporedu ob 15. uri.

Uredništvo3 dnevi

Vijoličasti premagali Slovačko (2:1). Kako izgleda Maribor pred začetkom nove sezone? Strelov ne manjka, išče in tudi najde se prebliske v napadu, še vedno pa se redno dobiva zadetke. Maribor v ponedeljek, ko bodo vsi nogometaši testirani na koronavirus, izve, kdo bo njegov tekmec v ligi Evropa. Prvenstvo se začne v sredo v Ljudskem vrtu proti Aluminiju.

Jaša Lorenčič4 dnevi