Šport

Zima je pred vrati in Planica je pripravljena na kar dva izjemna dogodka. Začela se je predprodaja vstopnic za tekme svetovnega pokala v teku na smučeh in svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici.

Uredništvo4 ure

Z golom in podajo se je izkazal edini Slovenec v ligi NHL Anže Kopitar. Kopitar je že v drugi minuti povedel kralje v vodstvo.

Uredništvo9 ur

Še danes je edini slovenski športnik, ki je osvojil tri zlate olimpijske kolajne v individualnem športu.

Uredništvo1 dan

Damjan Bohar je v odlični formi. Danes je dosegel že svoj sedmi prvenstveni zadetek, ki si ga lahko pogledate v videoposnetku.

Uredništvo3 dnevi

Trener NK Maribor je z včerajšnjo tekmo zadovoljen, ne le zgolj zaradi visoke zmage, ampak predvsem zaradi tega ker so vsi brez težav odigrali tekmo.

Uredništvo3 dnevi

Šesta zmaga za Dallas. Šest jih ima tudi Miami z Goranom Dragićem, ki ga naslednja tekma čaka v noči na sredo, ko bo na Floridi gostoval Detroit.

Uredništvo3 dnevi

Rokometaši Maribor Branika so v tekmi 9. kroga lige NLB v dvorani Tabor premagali Butan plin Izolo z 31:28 (18:16).

Uredništvo4 dnevi

Ekipa Nogometnega kluba Maribor je na domači zelenici premagala ekipo iz Domžal, saj ji je kar štirikrat uspelo zatresti mrežo gostov.

Uredništvo4 dnevi

Prvo mesto med klubi v sezoni 2019 pripada ekipi BSX Racing Team iz Maribora, na drugo mesto so se uvrstili fantje iz KK Črn trn, tretje mesto pripada ekipi KD Rajd.

Uredništvo4 dnevi

Maribor, ki je igral v Ljubljani proti Bravu, bo moral kazen plačati zaradi žaljivega skandiranja do navijačev nasprotnih ekip in predkaznovanosti.

Uredništvo6 dni

Evropska nogometna zveza (Uefa) je predstavila razpored evropskega prvenstva do 21 let, ki ga bosta leta 2021 gostili Slovenija in Madžarska. Prvenstvo bo potekalo med 9. in 26. junijem, na otvoritveni tekmi v Ljudskem vrtu se bo predstavila tudi mlada reprezentanca Slovenije, ki bo debitirala na prvenstvu.

Uredništvo6 dni