Slovenija

Danes zjutraj se je pri dveh letih in pol poslovil deček Viljem Julijan, ki ga je Slovenija poznala zaradi redkih bolezni, za katerimi je trpel. Njegova starša, Nina in Gregor Bezenšek sta sinka javno izpostavila, saj želita, da bi se spremenil odnos družbe do otrok s posebnimi potrebami.

Uredništvo32 minut

Bliža se poletje in doživetja ob morju. Vse bolj je v porastu trend preživljanja počitnic na čolnu in obiskovanje skritih zalivov in otočkov. Preverili smo, kje in kdaj lahko v Mariboru pridobite izpit za voditelja čolna.

Tjaša Lešnik7 ur

Avtocesta je zaprta med Blagovico in Vranskim proti Mariboru. Promet je preusmerjen na vzporedno cesto.

Uredništvo1 dan

Največ ljudi za nove dokumente zaprosi tik pred zdajci. Vam je dokument potekel ali ste ga izgubili? Preverite kaj storiti.

Tea Tošić Golob1 dan

Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 21°C. Jutri bo pretežno oblačno.

Uredništvo1 dan

Bobnarjeva je obvestila udeležence o naraščajočem trendu nedovoljenih migracij v Sloveniji ter pomembnosti, da vsaka država izvede učinkovite ukrepe na nacionalni ravni.

Uredništvo1 dan

Jadranka Juras, pevka in znana borka za pravice živali, se je na družbenem omrežju Facebook javno zavzela za Mariborčana, ki Slovenijo predstavljata na Evroviziji, Zalo Kralj in Gašperja Šantla.

Vanja Čiček2 dneva

Skupaj se je v Sloveniji letos pojavilo že 12 primerov ošpic, kar 7 se jih je okužilo v tujini.

Uredništvo2 dneva

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, a v vsakem primeru si lahko končno obetamo prihod sonca.

Uredništvo2 dneva

Vlada je včeraj potrdila aneks številka ena k splošnemu dogovoru, s katerim je določena zgornja meja, po kateri bodo lahko družinski zdravniki odklanjali nove bolnike, pri 1895 glavarinskih količnikih.

Uredništvo2 dneva

Po objavi žalostne zgodbe iz Prekmurja smo prejeli ogromno sporočil naših bralcev, katerim je skupno eno: želja po pomoči. Sedaj lahko pomagate tudi s finančnim prispevkom.

Tea Tošić Golob3 dnevi