Slovenija

Poletni dopusti so že mimo, saj smo že pošten zakorakali v jesen in temu primerna je tudi ponudba delovnih mest širom Slovenije. Deloglasnik vas tudi tokrat čaka z novimi možnostmi.

Uredništvo9 ur

Ministrstvo za okolje in prostor bo danes predstavilo predlog novega stanovanjskega zakona. Ta bo po napovedih med drugim prinesel zamenjavo neprofitne najemnine s stroškovno, ki predvideva višje cene.

Uredništvo6 ur

V Mariboru bo izmenjaje sončno do delno oblačno, najvišja dnevna temperatura bo okoli 19 °C.

Uredništvo10 ur

Na letni ravni med Ljubljano in Beogradom v povprečju leti nekaj več kot 60 tisoč potnikov.

Uredništvo1 dan

Ob preskušanju je bila ugotovljena previsoka specifična migracija formaldehida.

Uredništvo1 dan

Šola 43 Air School v Afriki bo več kot 70 letal, ki jih sedaj uporablja za šolanje, zamenjala z novimi Pipistrelovimi šolskim letali Virus SW121.

Uredništvo1 dan

Kaj storiti, če se na avtocesti znajdete v zastoju zaradi prometne nesreče? Štejejo sekunde, a ne le do prihoda intervencijskih vozil, ključno je tudi, kaj storite vi – najprej, da ustvarite reševalni pas.

Jerneja Potočnik2 dneva

24-letni Velenjčan, ki se spopada s hodgkinovim limfomom, je bil izbran za gersonovo terapijo, a zanjo nima dovolj denarja.

Uredništvo1 dan

Povečini bo sončno, zapihal bo še jugozahodni veter.

Uredništvo1 dan

Ker si prizadevajo za ustvarjanje boljšega sveta in si želijo tudi za živali ustvariti varen svet, so se letos v Lidlu Slovenija odločili, da ne bodo prodajali pirotehničnih izdelkov.

Uredništvo2 dneva

Pri nabiranju gozdnih plodov je potrebno upoštevati precej pravil, če pa jih kršimo in nas pri tem ujame inšpekcija, nam grozi tudi visoka finančna kazen.

Vanja Čiček3 dnevi