Slovenija

Med 15. decembrom in 29. avgustom prihodnje leto se obeta nekaj pomembnih sprememb v notranjem in mednarodnem prometu.

Uredništvo2 uri

Trisat bo z nosilno raketo umeščen v sončno sinhrono tirnico na višini 530 kilometrov nad Zemljo.

Uredništvo5 ur

Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 11, ob morju do 15 stopinj Celzija.

Uredništvo7 ur

V poročilu analize avstrijske nevladne organizacije AlgorithmWatch navajajo, da slovenska policija že od leta 2014 uporablja doma razvito tehnologijo za prepoznavanje obrazov. Še več, uporabijo lahko popolnoma vse, kar objavite na družbenih omrežjih.

Uredništvo20 ur

Gospodarska zbornica Slovenije je močno razburila s priporočili delodajalcem za ublažitev posledic zakona o minimalni plači. V ZSSS se bojijo zniževanja in ukinjanja dodatkov, zato ne izključujejo kazenskih ovadb.

Uredništvo23 ur

Slovenska policija išče nove člane policijskega orkestra, saj zaposlijo 2 glasbenika oziroma pripravnika (prva zaposlitev) za določen čas 8 mesecev.

Uredništvo2 dneva

V OTP napovedujejo nadaljevanje obstoječe strategije SKB, v slednji pa zagotavljajo, da posel na dosedanje poslovanje strank ne bo vplival.

Uredništvo2 dneva

Telekom Slovenije je svojim naročnikom ukinil športne programe brez vnaprejšnjega obvestila. Zveza potrošnikov Slovenije je podala prijavo.

Uredništvo2 dneva

Tudi odločitev avstrijske vlade je bila po navedbah stranke pozitivna in bo Mlinarjeva državljanka obeh držav.

Uredništvo2 dneva

Vse, kar sta si starša želela, je, da bi se zjutraj zbudila in bi vse to bile le grozne more, njuni otroci pa bili zdravi in imeli prihodnost. A to se ni zgodilo.

Uredništvo2 dneva

Na vrhu letvice najbolj iskanih oseb sta za slovenskim košarkarskim zvezdnikom umrla poljska alpinistka Wanda Rutkiewicz in deček Kris, za katerega je jeseni vsa Slovenija zbirala denar za zdravljenje v ZDA.

Uredništvo2 dneva