Slovenija

Kandidati, ki so lahko predlagani ali pa h kandidaturi pristopijo sami, vloge posredujejo Društvu novinarjev Slovenije.

Uredništvo13 ur

V uvodu razpisnih pogojev so med drugim zapisali, da gre za dinamični in nikoli dolgočasni delovnik.

Uredništvo18 ur

Po podatkih Javne agencije RS za varnost prometa gre povečanje števila umrlih pripisati predvsem slabšemu stanju v mesecu januarju in juniju.

Gabrijel Toplak23 ur

Iščete službo? Deloglasnik, prvi slovenski zaposlitveni portal, je izbrskal najzanimivejše priložnosti, med katerimi lahko prav vsak najde svojo idealno delovno mesto.

Uredništvo14 ur

Podatki o prostih mestih bodo objavljeni na portalu eVŠ, kjer morajo kandidati tudi oddati prijavo za vpis.

Uredništvo21 ur

Vreme bo spremenljivo oblačno, občasno bodo nastajale krajevne padavine.

Uredništvo22 ur

Madžarski nizkocenovni letalski prevoznik Wizzair z zimsko sezono 2019/2020 ukinja povezavo med Ljubljano in Brusljem oz. Charleroijem. Kot so za STA povedali v družbi Fraport Slovenija, linija ni dosegla prevoznikovih pričakovanj. V upravljavcu ljubljanskega letališča se sicer v naslednjih mesecih nadejajo nekaterih novosti.

Uredništvo2 dneva

Tuja planinka je mislila, da v Sloveniji ni strupenih kač in je v roke prijela gada.

Uredništvo3 dnevi

Postavitev silhuet policista in policistke z radarjem na cestah Zgornjega Posočja, naj bi pripomogla k večji prometni varnosti. Kaj menite, bi jih bilo potrebno namestiti tudi na cestah v Mariboru?

Uredništvo3 dnevi

Sindikat kmetov Slovenije opozarja na prepočasno izvajanje zakona o interventnem odvzemu medveda in volka, zahteva tudi odstop okoljskega ministra Simona Zajca.

Uredništvo3 dnevi

Veste, kaj se dogaja, ko v življenjski nevarnosti kličete na 112? Na vaš klic se ne odzove le reševalno vozilo, pozivnik na pomoč k vam pošlje tudi najbližjega prvega posredovalca. Kdo so prvi posredovalci in kaj počnejo? Jih država zaradi pomanjkanja enot nujne medicinske pomoči izkorišča? Pa mariborski prvi posredovalci, obstajajo?

Jerneja Potočnik4 dnevi