Znano kdo je veliki zmagovalec resničnostnega šova Bar.

Znano kdo je veliki zmagovalec resničnostnega šova Bar. Po 124 dneh je konec oddaje Bar na Planet TV. V finale je prišlo šest tekmovalcev, nekateri so bitko za najboljšega bíli od samega začetka, drugi so se šovu pridružili kasneje. Iz boja sta v finalni oddaji najprej izpadla Srečko in Katarina.

Sandi z večletnimi izkušnjami v gostinstvu 

Tako so na vročih stolih ostali še Sandi, Matej, Kristian in Tea, le-ta je izpadla naslednja. Na koncu je največ glasov gledalcev dobil Sandi in s tem osvojil tudi glavno nagrado v vrednosti 50.000 evrov. Je bila pa Katarina absolutna zmagovalka v prodaji svojega lastnega koktajla. Njen koktalj se je za čas trajanja šova najbolje prodajala, za zmagovalca tega izziva je bila obljubljena posebna nagrada. Tako je Katarina kot zmagovalka prejela bon v vrednosti 500 evrov.

Veliki zmagovalec, 30-letni Sandi, sicer prihaja iz Poljčan, v gostinstvu pa dela že osem let, željo po sodelovanju v Baru pa je imel predvsem zaradi novega znanja s področja gostinstva. Njegovo prepričanje je, da je gost kralj, vsaj dokler se kraljevsko obnaša.