Priljubljen mariborski lokal svojo teraso spremenil v pravo ”zimsko pravljico”.

V hladnih zimskih dneh je za čaroben ambient svoje terase, poskrbel tudi priljubljen mariborski lokal Niagara cocktail bar.

Kot smo uspeli izvedeti od vodje Niagare, je zamisel za ”zimsko pravljico,” kakor so poimenovali teraso, bila v mislih prisotna že lep čas, saj so tudi lani poskrbeli za eno najlepših teras v mestu. Tudi letos so se odločili, da teraso v zimskih mesecih spremenijo in zamisel tudi uresničili. Kot še pravi, Niagarina ”zimska pravljica” ni le letnemu času in prihajajočim praznikom primerno okrašena, ampak ima v ozadju tudi zgodbo. Pri celotni zgodbi, konceptu in izvedbi, jim je pomagal priznani modni oblikovalec in kreator David Hojnik (DH Fashion), ki je s svojo s svojimi zamislimi in kreativnostjo pripomogel k uresničitvi naših želja, še zaključi vodja Niagare.

Niagarina božična pravljica, ni le praznično okrašena terasa, naša pravljica ima tudi zgodbo.

Kot še razkriva, je namen njihove ”zimske pravljice,” približati posebno lep in edinstven čar zime, decembra in prihajajočih praznikov vsem generacijam, od naših najmlajših nadobudnežev, do najstarejših – dedkov in babic. Niagarina ”zimska pravljica” bo zraven idiličnega in pravljičnega ambienta, ponujala tudi vrhunsko gostinsko ponudbo, ki bo zajemala ekskluzivne tople napitke, kot so posebne vroče čokalade, kuhana vina z okusi, punči in še in še.

V zgornji galeriji, si lahko pogledate nekaj fotografij Niagarine božične pravljice.

Niagarina ”zimska pravljica” je odprta vsak dan med 8. in 24.uro. Naj bodo prihajajoči prazniki čarobni in iskrivi v objemu najlepše zimske terase v mestu. Za vse informacije so dosegljivi na e-mail: info@niagara.si ali na telefonsko številko 02/250-25-20.